• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Agenda's en kalenders
Agenda's en kalenders

Agenda's en kalenders bedrukken bij Zintuig.nl

Hieronder vind je een overzicht van verschillende (bureau) agenda's en zak agenda's. Deze agenda's zijn hartstikke handig voor je relaties en je personeel. Ze zijn volledig te bedrukken aan de hand van je eigen wensen. Met deze zak en bureau agenda's met logo bedrukken kan je een onvergetelijke indruk maken. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod.

Producten

Bureau agenda’s bij Zintuig.nl

Overal kom je wel een agenda tegen. Tegenwoordig vind je deze in allerlei formaten. Zo zijn er de traditionele zakagenda’s, agenda’s voor op het bureau of de digitale agenda die geïntegreerd zit in een weerstation.


Agenda’s bedrukken

Bij Zintuig.nl kunt u al deze agenda’s laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Een bedrukte agenda zorgt ervoor dat de mensen die hem gebruiken herinnerd worden aan uw bedrijf. Bij Zintuig.nl kunt u op de website gemakkelijk berekenen wat de kosten worden voor uw agenda. De agenda’s kunnen zowel bedrukt als onbedrukt aan u geleverd worden. **********************************************************************************************************************

Bureau agenda, zak agenda of hangende kalenders bedrukken? Het is geen probleem. U kent ze wel die handige agendas die men aan de muur heeft hangen met opdruk. In elke garage hangen ze, op elke koelkast en in elk kantoor. Waanzinnig handig voor de vakantieplanning of andere agenda planning. Bedrukt met uw bedrijfsgegevens een ideaal relatiegeschenk. Een jaar lang. Een bureau kalender of een zakagenda, een bruikbaar relatiegeschenk.


Bekijk ons assortiment kalenders , bureau agenda's en zakagenda's en bestel direct, of vraag een offerte aan.