SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Bedrukte pennen staan aan de top in relatiegeschenken land!

bedrukte pennen, relatiegeschenken.Bedrukte pennen staan al sinds het ontstaan van de relatiegeschenken industrie in de top 5. Sterker nog voor de meeste webwinkels staan de bedrukte pennen op de eerste plaats. De bedrukte pennen staan bij iedereen op het bureau. Hoe komt het eigenlijk dat zo’n eigenaardig klein product zoveel impact kan hebben. Dit relatiegeschenk heeft de relatiegeschenken branche op zijn kop gezet!

Jasper Meeks en bedrukte pennen

Volgens Wikipedia is Jasper Meeks de grondlegger van de relatiegeschenken industrie. De naam klinkt Nederlands maar hij was toch echt Amerikaans. Hij kwam op het idee om boekentassen te bedrukken met een logo. Een directe concurrent ging verder en bedrukte ook knikkers, kaarten en enveloppen. Het ontstaan van de relatiegeschenken branche was een feit. Uiteindelijk kwam een van de drukkerijen op het idee om pennen te bedrukken. Vanaf dat punt heeft de hele branche een ‘boost’ gekregen. Pennen werden in de 20e eeuw heel veel gebruikt. Computers waren er nog niet en met pennen kon men kennis overdragen. Dit verklaart de populariteit van de bedrukte pennen voor een groot deel. De bedrukte pennen zijn bovendien relatief goedkoop. Zo koopt u uw reclamepennen al voor € 0,11 per stuk. De populariteit dankt de bedrukte pen dus aan zijn geschiedenis en prijs!

Tags: bedrukte pennen
25-05-2011 door