SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

De BE O Bottle, de nieuwe milieu positieve drinkfles

Met de invoering van de BE O Bottle bij Zintuig.nl ondersteunen wij een klimaatpositieve toekomst, we ondersteunen hiermee een toekomst waarin alles wat geproduceerd en geconsumeerd wordt een positieve impact heeft op de aarde. Met de BE O Bottle kiest u voor plantaardig materiaal in plaats van olie.

De BE O Bottle is een klimaatpositieve drinkfles gemaakt van suikerriet. Maar hoe maak je een fles van suikerriet? Je ontdekt het hier.. Naast deze vraag geven we antwoord op vier andere, veel gestelde vragen over de BE O bottle.

 

BE O Bottle versus Dopper

 

Hoe maak je een fles van planten? En 4 andere vragen over de BE O bottle

BE O Nieuwsbrief - B2B partners - augustus 2020

1. Hoe maak je een fles van suikerriet?

Voor veel mensen is de productie van plastic een abstract iets. Dat begrijpen we goed. Daarom hebben we in deze animatie het productieproces van BE O kort maar krachtig uit.
BE O Bottle
Zo wordt de BE O bottle van Braziliaans suikerriet gemaakt

2. Wat is het verschil tussen de BE O bottle en andere herbruikbare waterflessen?

Het grootste verschil zit hem in de materiaalkeuze: de BE O bottle is gemaakt van planten in plaats van olie. Maar de fles heeft ook een aantal handige features die hem onderscheiden van de rest.
Bekijk hier de BE O vs Dopper vergelijking
 

3. Wat maakt de BE O bottle klimaatpositief? 

De BE O bottle is gemaakt van planten in plaats van olie. Dat betekent dat de fles in zijn leven als plant CO2 opneemt. Het materiaal is afkomstig van een reststroom van rietsuikerproductie, ook daar pakken we een stukje milieuwinst. Als kers op de taart planten we een boom voor elke verkochte fles.
Zo maak je met de BE O bottle impact!

 

4. Op welke manieren kan ik de BE O bottle bedrukken en personaliseren?

Goede vraag! Je kan met de BE O bottle alle kanten op. De fles is op twee plaatsen te bedrukken: de dop en de onderste helft. Daarnaast kun je uit een van de vijf kleuren kiezen en is het label volledig in jouw huisstijl op te maken.

5. Wat is bio-plastic eigenlijk? Waarom zou je het gebruiken?

Bio-plastic is plastic gemaakt van een plantaardige grondstof. Het heeft dezelfde kwaliteiten (en meer!) als olieplastic en is daarom een perfect duurzaam alternatief. 

De kwaliteiten van bio-plastic op een rij:
💥hernieuwbare bron: geen gebruik van fossiele grondstoffen
💥kwalitatief even sterk als olieplastic, het materiaal van de BE O bottle is qua samenstelling gelijk aan dat van olieplastic en kan dus ook op dezelfde manier gerecycled worden ♻️
💥draagt bij aan de circulaire economie omdat de plantaardige grondstof vaak van reststromen afkomstig is
💥veilig voor het milieu: geen olielekken!
Bekijk hier de mogelijkheden en prijzen van de BE O BOTTLE
02-09-2020 door