Custommade producten direct uit verre landen en toch Nederlandse spreken!

Maak uw eigen relatiegeschenken aan de hand van bestaande producten met de mogelijkheid werkelijk alles te veranderend. Zintuig vertegenwoordigd een aantal producenten uit het verre- en niet zo verre Oosten. Bestaande producten kunnen op basis van uw wens aangepast worden. Wij kunnen veel verder gaan dan het drukken van een logo op een standaard product. Wilt u van de standaard afwijken, dan bent u bij Zintuig aan het juiste adres!

 

Getoond: 0 - 0 van 0 resultaten

Custommade producten direct uit de fabriek met Nederlandse vertegenwoordiging.

Maak uw eigen promotionele producten, uw eigen merchandise en uw eigen relatiegeschenken door direct in de fabriek te bestellen, maar dan wel in Nederland! Zo kunt u uw custommade relatiegeschenken maken.

Wij vertegenwoordigen een aantal fabrieken en handelshuizen in Nederland en kunnen uw wensen uit laten komen.

Lees meer over Custommade producten >>

Importeren vanuit China of het Verre Oosten, met Nederlandse vertegenwoordiging.

Relatiegeschenken merchandise en gadgets vanuit China en andere lage lonen landen.   Zintuig.nl is sinds 1999 handelaar in relatiegeschenken en heeft sindsdien de weg gevonden naar de fabrieken in het verre oosten, de bron van veel relatiegeschenken, gadgets en merchandise. Onze expertise en ervaring zetten wij in om samen met u een geheel eigen geschenk samen te stellen. Aan producties in het Verre oosten zitten veel haken en ogen, wij helpen u graag bij het proces.   Hoe gaat het proces van productie tot levering?  De intake en de opdracht. Wij brengen samen met u de opdracht in kaart. Voor wie? Waarom? Budget? Kleuren, vorm en look en feel. Alles passeert de revue. We definiëren de kwaliteitseisen en de wettelijke eisen Dan gaan we op zoek naar een geschikte partner om de opdracht mee uit te voeren.  Digitaal en live sample. Wij sturen u een digitaal voorbeeld. Op basis van het plaatje wordt besproken waar we wat kunnen verbeteren en dan maken we een live sample. Vanuit de fabriek wordt een voorbeeld gemaakt en na jouw goedkeuring starten we de productie.  Productie. Wij werken met vertrouwde leveranciers die aan onze wettelijke eisen voldoen. Toch houden we graag een oogje in het zeil en vragen mensen ter plekke controles uit te voeren. Dan weten we zeker dat het product voldoet aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, certificering en regelgeving.  Levering. Je ontvangt je product op de locatie die we van te voren afspreken. Wij verzorgen alle processen van import, inklaring en andere administratieve zaken. We leveren aan uw deur. Ons assortiment is bijna onbegrensd, maar wij hebben zo onze voorkeuren.      


Lees verder >>