SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Reclamepennen, hoe gebruik je ze effectief?

bedrukte reclame pennen effectiefReclamepennen, ze worden vaak gebruikt. Maar hoe gebruik je ze nu effectief? Er zijn vele manieren om deze pennen te gebruiken. Pennen zijn het meest geschonken relatiegeschenk van het afgelopen jaar. Dit zeer populaire geschenk moet zich dus onderscheiden anderen. Door goed gebruik te maken van de optionele middelen kunt u de reclamepennen zo optimaliseren dat zij zich onderscheiden. Maar hoe maakt u goed gebruik van die optionele middelen, dat reclamepennen effectieve relatiegeschenken worden? In dit artikel wordt uitgelegd hoe u dat kan doen met

reclamepennen van Zintuig.nl

.

Personaliseer uw reclamepen

De manier om uw reclamepennen te onderscheiden van de anderen is door te personaliseren. Personaliseren doet u door middel van het bedrukken van een persoonlijke tekst voor de ontvanger. U moet dus zorgen dat u al informatie heeft over uw doelgroep. Als het een bestaande klant is zit u al gebakken, maar is het een onbekende doelgroep, dan moet u onderzoek gaan doen. Als u dan de informatie heeft over de doelgroep kunt de pen gaan personaliseren. Een gepersonaliseerde pen is de sleutelfactor die zorgt dat uw relatiegeschenk zich onderscheid van de andere!

Tags: reclamepennen Zintuig.nl
07-03-2013 door