• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Buitenspellen
Buitenspellen

Buitenspellen als relatiegeschenken

Buitenspellen zijn de leukste geschenken voor uw relaties in de zomer. In ons aanbod vindt u verschillende buitenspellen zoals een vrolijke frisbees, een badminton set of leuke bellenblaas. Bedrukt met uw logo vormen deze spellen een uitstekend relatiegeschenk. Bekijk hieronder snel het aanbod en vindt het perfecte geschenk voor uw relaties. 

Producten

Buitenspellen weggeven als relatiegeschenken

Buitenspellen zijn de leukste geschenken voor in de zomer. Denk bij buitenspellen aan een vrolijke frisbees, een badminton set of leuke bellenblaas. Buitenspellen zijn leuk en geschikt voor jong en oud. Bedenk hoe u op uw doelgroep kan inspelen. De kleine attenties gaan niet onopgemerkt. Geef uw relaties een buiten spel!

 

Buitenspellen bedrukken en bestellen

Koop leuke buitenspelletjes zoals bedrukte frisbees, strandballensets of een springtouw als premium in een promotie actie. Bedrukte buitenspellen voorzien van uw logo geven een positieve draai aan uw merk. Buitenspellen zijn ideaal als strandspel te gebruiken voor strandpromotie. De buitenspellen zijn eenvoudig te bestellen op de website van Zintuig.nl. Als u de perfecte buitenspellen heeft gevonden voor uw relaties, dan kunt u op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

25-04-2017

 

****************************************************************************************************************

 

Buitenspellen weggeven als relatiegeschenken

Buitenspellen zijn leuk voor in de zomer. Denk hierbij aan frisbees of strandballensets. Buitenspellen zijn leuk en geschikt voor jong en oud. Bedenk hoe u op uw doelgroep kan inspelen. De kleine attenties gaan niet onopgemerkt. Geef uw relaties een buiten spel!

 

Buitenspellen bedrukken 

Koop leuke buitenspelletjes zoals bedrukte frisbees, strandballensets of een springtouw als premium in een promotie actie. Bedrukte buitenspellen voorzien van uw logo geven een positieve draai aan uw merk. Buitenspellen zijn ideaal als strandspel te gebruiken voor strandpromotie.  Bekijk ons assortiment buitenspellen en vraag online een offerte aan.