SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Een frisse wind met Spaanse waaiers

Spaanse waaier van VodafoneOm je als bedrijf of onderneming te blijven onderscheiden van de concurrentie is het noodzakelijk om origineel te zijn. Omdat tijden en situaties veranderen is het belangrijk om ruimte te houden voor een frisse wind binnen de marketing strategie. Een ideaal marketinginstrument om deze veranderingen in door te voeren is vaak het soort promotiemateriaal wat er gebruikt wordt. Om bij het thema frisse wind te blijven zijn Spaanse waaiers een mooie symboliek. Een uiterst origineel promotie artikel geschikt voor alle doelgroepen. Zeker in de zomerse maanden kan het inzetten van Spaanse waaiers een groot succes zijn.

 

Persoonlijke Spaanse waaiers

Het bepalen van de bedrukking op de Spaanse waaiers is geheel aan u. Dit kan enkel een bedrijfsnaam en logo zijn maar ook een full colour kleuren afbeelding. Exact de boodschap die uw onderneming aan de doelgroep wil meegeven. Bij Zintuig maken wij het bedrukken van Spaanse waaiers tot een eenvoudige klus. In samenwerking met onze Spaanse waaiers fabriek bereiken wij het door u gewenste resultaat!

Tags: Spaanse waaiers
16-07-2012 door