SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Een glas graveren hoe gaat dat in zijn werk?

glas graveren, relatiegeschenk

Wat is eigenlijk glas graveren. Er wordt veel over gesproken maar veel drukmethoden zijn erg onduidelijk. Bij zeefdruk kunt u zich vast nog wel iets voorstellen. Glas graveren is erg populair bij het bedrukken van logo's of teksten op glas. Wat houdt glas graveren in?

 

Glas graveren als opdrukmethode

Glas graveren heeft een bijzondere charme en brengt een klassieke stijl over op de gegraveerde producten. Bij het glas graveren moet u niet alleen denken aan het graveren van drinkglazen. Karaffen, spiegels of vazen kunnen ook met deze methode bedrukt worden. Glas graveren is een oude techniek om het glas te versieren. Met een stift van metaal wordt het glas gegraveerd. Op de punt van deze stift zit een dun laagje diamantgruis. Deze techniek gebruikten de Chinezen vroeger om hun ramen te versieren. De ramen werden toen nog niet gezandstraald zoals tegenwoordig wel normaal is. Bij glas graveren moet men heel secuur te werk gaan. Het gruis wordt nooit weggeblazen maar met een nat doekje weggehaald. Niemand wil de fijne glasstof in zijn ogen krijgen. Met de glas graveren techniek kunt u uw relatiegeschenk een klassiek stijlvolle 'touch' geven. Uw klanten of relaties zullen het zeker waarderen.

Tags: glas graveren
23-03-2011 door