Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij beperkt bereikbaar. Lopende orders worden normaal geleverd. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Strandballen bedrukken, bekijk onze grote selectie voor uw reclame!

Promotionele strandballen zijn optimale weggevers in de zomer. De tempraturen stijgen, de zomer nadert en het vakantieseizoen staat op het punt van beginnen. Als u uw reclamemateriaal afstemt op de behoeften van de klanten, trekt u veel aandacht en concentreert u zich op de advertenties die het effect ervan niet missen. Strandballen met logo reizen over de hele wereld, ze dienen in het zwembad om te spelen en creëren vrolijkheid bij uw klanten.  

Strandballen bedrukken

Grote selectie strandballen voor reclamemateriaal

U kunt uw logo op een strandbal bedrukken maar u kunt ook voor een vrolijk bericht kiezen. Ongeacht welke advertentiedruk u kiest, de geheugenwaarde wordt gegeven en het promotieartikel overtuigt met zijn toegevoegde waarde en zijn unieke verkoopargument. U kunt individueel beslissen welke kleur en welke verschillende kleuren u wilt combineren met uw advertentiemateriaal. Alle strandballen bedrukt met logo worden geleverd in hoge kwaliteit en houden niet alleen de vakantie, maar heel veel zomers in stand. Of het  nu gaat om een strandbal met meerdere kleuren, strandballen in een wereldbol of een voetbaldesign en verschillende ontwerpen en maten zorgen voor een grote selectie in de categorie promotieartikelen voor de zomer.  
 
 • Kleur: blauw/wit, wit, rood/wit
 • Afmetingen strandbal: 49cm
 • Levertijd onbedrukt: 1 - 3 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 7 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Opdrukmethodes: zeefdruk, transferdruk max 300cm2
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 100 x 250 cm
Grote strandbal bedrukken
 
 • Kleur:  geel, groen, blauw, rood.
 • Afmetingen strandbal: Paneel 21,5 cm
 • Levertijd onbedrukt: 1 - 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef
 • Opdrukmethodes: zeefdruk
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek:  6 x 4 cm
Kleine strandbal bedrukken
 

Creativiteit versterkt klantentrouw

De strandballen kunnen in een kleur of in meerdere kleuren worden geleverd. Er zitten totaal geen grenzen aan uw verbeelding als het om het bedrukken van een strandbal gaat. Ook om u  aan uw vakantietijd te herinneren, moet u uw logo of uw bericht kiezen dat uw bedrijf als bedrukking vertegenwoordigt. Zelfs humoristische foto’s of een zomerslogan laten onvergetelijke indrukken achter. Uw klanten waarderen dat u creatief bent met promotieartikelen en dat u iets weggeeft die echt plezierig en nuttig zijn. Omdat strandballen opblaasbare weggeefacties zijn, is het gegarandeerd dat ze niet veel ruimte innemen in de bagage van uw klant. 
Kleine strandbal bedrukken
Heeft u interesse gekregen in onze strandballen? Kijk dan eens naar onze uitgebreide selectie van strandballen om te bedrukken.  
 
Als u ergens vragen over heeft neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.
 
Neem contact op met Zintuig via:
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: 035-6956000
26-02-2018 door