Ballen voor je doel… Scoren met kerstballen

Wil jij extra inkomsten genereren voor je vereniging of club?
Laat dan kerstballen bedrukken.

Kerstballen met je eigen logo verkopen

Kerstballen met opdruk kunnen goed ingezet worden als middel voor goede doelen voor fondsenwerving of voor bijvoorbeeld sportverenigingen om extra inkomsten te genereren. Het is tegenwoordig erg lastig voor goede doelen om aan donaties te komen en voor sportverenigingen om extra omzet te generen Kerstballen bedrukken kunnen hier een mooie rol in vervullen!


Een actie van Kika uit 2018 heeft hun € 123.000 opgeleverd.

De KiKa Kerstballen werden verkocht voor € 4,95 per stuk, waarvan direct € 2,50 naar KiKa ging. In dit geval zijn er ruim 49.000 ballen verkocht.
Lees hier meer over de Kika actie

Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw club of vereniging?
Neem dan contact met ons op zodat we kunnen bekijken hoe we jouw club of vereniging hierbij kunnen helpen.
Kerstballen bedrukken en bedrukte kerstballen zijn een erg populair relatiegeschenk of giveaway aan het einde van het jaar wanneer bedrijven een leuke attentie willen geven aan hun zakenrelaties, nieuwe klanten of personeel. Dit is een mooi persoonlijk geschenk die de gedachten van Kerstmis perfect weergeven.

Met de actie om kerstballen te bedrukken kan je je club of verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven.
Samen zullen we dan een mooie kerstbal ontwerpen en deze voorzien van de wensen die je hebt. We kunnen sneeuweffect aanbrengen, letters in glitter stijl en nog veel meer. Je kan kerstballen verkopen per stuk, per 2 of per 4.
We kunnen hier dan ook eventueel een mooie geschenkdoos bij leveren.

De kerstballen kan je promoten onder de leden of via social media en dan online verkopen.

"Steun ons goede doel/vereniging met de aanschaf van deze kerstbal voor: € 4,95 per stuk. Hiervan gaat € 2,50 direct naar de stichting/club!"


Degene die dit prachtige item aankoopt weet precies voor hoeveel ze je hebben gesponsord en zal wanneer het in hun kerstboom hangt altijd aan je herinnerd worden dat ze jullie gesteund hebben.
Enkele organisaties die je hierin al voorgegaan zijn, zijn onder andere: Kika, ADO Den Haag, Reumafonds en Stichting NL Cares.

Wil je kerstballen laten bedrukken bekijk dan snel de mogelijkheden


Graag willen we je hierin verder helpen en op weg helpen om dit idee uit te werken.Neem daarom contact op met onze adviseurs en dan helpen we je graag verder!
Je kan ons bereiken via Zintuig.nl of als je liever belt dan op 035-6956000. Ons team zit klaar voor je!
 

01-09-2021