SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

De keycord is belangrijk voor Zintuig

keycord, relatiegeschenken.Zintuig verkoopt niet alleen relatiegeschenken, maar gebruikt deze zelf ook. Hetzij voor prijsvragen of als presentje voor nieuwe klanten. Voor het personeel heeft Zintuig een keycord laten bedrukken. De keycord is een populair relatiegeschenk. Niet alleen voor zakenrelaties maar ook voor werknemers of sportverenigingen.

Prikkel uw zintuigen met een keycord

Geldt dit als een onderscheidende opdruk voor een keycord die wij aan onze werknemers willen geven? Zintuig probeert zich ook te onderscheiden. Hetgeen wij onze klanten adviseren, gebruiken we zelf dus ook. De keycord is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. De bekende popfestivals gebruiken de keycord om een band op te bouwen met de festivalbezoekers. De bezoekers ervaren dit als uitermate positief. De festivals maken goed gebruik van de kracht van de keycords. Naast de keycord heeft Zintuig ook een ruim aanbod aan bedrukte sleutelhangers. Bedruk uw sleutelhanger met een leuke tekst. Zo heeft u altijd een onderscheidend relatiegeschenk!

Tags: keycord, relatiegeschenken.
31-05-2011 door