• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Veel gestelde vragen

Wanneer krijg ik korting?

Wij bieden je de beste prijs garantie.

Als je een offerte voor exact hetzelfde artikel, dezelfde opdruk en dezelfde oplage hebt ontvangen en deze offerte is scherper dan onze aanbieding?

Is er iemand aan het stunten? Dan stunten wij mee. . . . . . met extra korting!

Naast een betere prijs ben je bij Zintuig dan ook verzekerd van super snelle levertijden, perfecte service en een duidelijke afhandeling zonder verrassingen.

Let op, een vergelijking van een online offerte van een andere relatiegeschenken aanbieder is niet altijd makkelijk, een aanbod op een website laat soms alleen maar de laagste prijs zien.

Een aanpassing in aantal of opdruk heeft vaak een compleet andere totaalprijs tot gevolg.


* Vergelijk altijd appels met appels, geen appels met peren.

Zintuig.nl garandeert je de beste totaalprijs van je relatiegeschenken of bedrukte reclame artikelen.

* De beste prijs garantie geldt voor ons totale assortiment

Bedrukte artikelen.

Onbedrukte artikelen.

Aanbiedings producten.

*Een appels=appels vergelijking maakt u door ons de concurrerende offerte te laten zien. :-)

Appels en peren vergelijking, een korte uitleg 


Een "appels en peren vergelijking" is een uitdrukking die wordt gebruikt om te verwijzen naar een oneerlijke of ongepaste vergelijking tussen twee dingen die aanzienlijk van elkaar verschillen. Het idee is dat hoewel zowel appels als peren fruit zijn, ze zo verschillend zijn qua smaak, textuur en eigenschappen dat het niet eerlijk of zinvol is om ze rechtstreeks met elkaar te vergelijken.

Deze uitdrukking wordt vaak gebruikt om aan te geven dat twee dingen in een discussie of argument onvergelijkbaar zijn vanwege hun fundamentele verschillen. Het kan worden toegepast in verschillende contexten:

Vergelijking van mensen: Bijvoorbeeld, als iemand probeert te beweren dat een professionele atleet en een wetenschapper dezelfde soort prestaties moeten leveren, zou dat worden beschouwd als een "appels en peren vergelijking" omdat hun beroepen zo verschillend zijn.

Vergelijking van producten: Als iemand probeert te beweren dat een goedkopere auto van een ander merk even goed is als een luxemerk, kan dat ook worden gezien als een "appels en peren vergelijking" omdat de twee auto's zich op verschillende markten en doelgroepen richten.

Vergelijking van situaties: Stel je voor dat iemand beweert dat het wonen in een stedelijke omgeving hetzelfde is als leven op het platteland. Dit zou ook worden beschouwd als een "appels en peren vergelijking" omdat de levensstijl en omstandigheden aanzienlijk verschillen.

Kortom, een "appels en peren vergelijking" benadrukt dat het belangrijk is om vergelijkingen te maken tussen dingen die enigszins vergelijkbaar zijn, anders kan het leiden tot misleidende of onjuiste conclusies. Het is belangrijk om te begrijpen dat sommige vergelijkingen gewoon niet opgaan vanwege de inherente verschillen tussen de objecten of concepten die worden vergeleken.

Wij verkopen overigens bedrukte appels, tegen de beste prijs :-)