Zintuig.nl
sales@zintuig.nl
+31(0)35-6956000

Hebt u het gehad met de aansteker? Probeer de lucifer!

Begeeft uw aansteker het ook vaak bij het opsteken van een sigaret of het aansteken van een kaarsje?

Dan is Lucifers van zintuig.nlhet nu hoog tijd voor de lucifers van Zintuig.nl. De lucifers uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit en kunnen altijd bedrukt worden, ook nog eens een leuk relatiegeschenk dus!

Het luciferdoosje, van weggooiertje tot relatiegeschenk..

Lucifers worden vaak weggegooid. Men denkt het namelijk nooit te gebruiken. Maar denkt u eens al die keren dat de aansteker het niet doet, dan zijn lucifers ontzettend handig! Daarnaast heeft Zintuig.nl een aantal extra lange lucifers, zo dienen ze ook als handig middel bij het aansteken van een kaarsje, waar u met de aansteker niet bij komt.

 

Verder zijn de luciferdoosjes op elke mogelijke manier te bedrukken. Aan de binnenzijde of buitenzijde, wat u zich maar wensen kunt! Door deze gegevens te combineren wordt een luciferdoosje opeens een leuk relatiegeschenk. Stelt u het zich eens voor; al uw klanten, medewerkers en andere relaties steken hun sigaret, kaarsje of gasfornuis aan met een lucifer met uw logo!

 

Online prijs berekenen en bestellen!

Bestellen is erg gemakkelijk. U kunt even op de website kijken of contact opnemen met het verkoopteam achter Zintuig.nl. Tip: een prijsberekening (rechts op de productpagina) voorafgaande aan uw bestelling is mogelijk! Deze tool is te zien bij elk product in het assortiment.

Tags: lucifers, lucifer bedrukken, luciferdoosje, relatiegeschenken
11-01-2011 door