SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

De markeerstift, een handig relatiegeschenk!

De markeerstift wordt sinds jaar en dag gebruikt om belangrijke stukken tekst aan te duiden. Maar ook bij een ontspannend spelletje bingo kan de markeerstift erg goed van pas komen. Wij vinden de de markeerstift erg handig en belangrijk voor elk bureau. Toch wordt hij niet alleen met ‘handig’ geassocieerd. Wist u dat de markeerstift ook tot één van de duurzame relatiegeschenken behoort?

De markeerstift als duurzaam relatiegeschenk

Zintuig relatiegeschenken verkoopt een aantal markeerstiften die voor een groot gedeelte geproduceerd zijn uit gerecycled of hernieuwbaar materiaal. Op deze manier zijn onze artikelen een stuk minder belastend voor het milieu. Kortom, bij zintuig.nl bent u voor markeerstiften aan het juiste adres!


Naast het feit dat een markeerstift handig, maar ook duurzaam is zijn er nog een aantal leuke weetjes over dit soort stiften. Wist u dat de u de markeerstift in verschillende vormen kunt bestellen? Zo hebben wij niet alleen markers in de vorm van een stift, maar ook als injectiespuit of bloem. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden binnen ons assortiment markeerstiften.

 

Voor al uw vragen, op- of aanmerkingen en de leukste promotionele producten kunt u terecht bij Zintuig relatiegeschenken.

Tags: markeerstift, markeerstiften, markers, relatiegeschenken, relatiegeschenk
15-02-2011 door