SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Markers of een markeerstift schenken, een goed idee?

In Nederland zijn relatiegeschenken een algemeen aanvaard middel om relaties op te bouwen en te versterken. Markers zijn een veel gegeven geschenk. Iedereen heeft wel markers of een markeerstift op zijn bureau liggen of in ieder geval ooit ontvangen. Bedrukt met het logo van een bedrijf waar u waarschijnlijk veel zaken mee doet. Maar zijn de markers die u weggeeft of de markeerstift die u aan uw belangrijke relatie geeft wel een goed idee? Het antwoord is ja.

 

Bedruk markers of een markeerstift met uw logo

Als u zorgt dat uw logo op de markers of op een markeerstift wordt bedrukt, zal dit leiden tot exposure voor uw bedrijf. Markers worden vaak gebruikt bij brainstorm sessies om alles op te schrijven op een groot vel papier. Daar wilt u natuurlijk opvallen met een markeerstift, wie weet komen ze tijdens het brainstormen op het idee om uw bedrijf te gebruiken voor toekomstige projecten. Bedruk markers met een logo of tekst zodat u uw boodschap kunt overbrengen. U zult gegarandeerd iets terugkrijgen voor dit geschenk.

20-03-2013 door