• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Memoblaadjes en blokjes
Memoblaadjes en blokjes

Bedrukte memoblaadjes

Memoblaadjes zijn een handig artikel dat je overal wel tegenkomt. Ze worden gebruikt om snel dingen op te schrijven, en zijn door de felle kleuren vaak opvallend. Hierdoor vormen memoblaadjes een uitstekend promotieartikel voor uw bedrijf. Bekijk snel ons aanbod aan verschillende memoblokjes hieronder!

 

 

Producten

Memoblaadjes en memoblokjes 

Zelfklevende memoblaadjes is een artikel dat bijna op elk kantoor of huiswouden wel wordt gebruikt wordt. Ze zijn extreem handig wanneer men snel wat moet opschrijven, ze kunnen op er rond het bureau worden opgehangen zodat men niet vergeet wat ze opgeschreven hadden. 

 

Memoblaadjes bedrukken

Doordat de memoblaadjes op opvallende plekken op het bureau worden gehangen zijn ze een waanzinnig promotie middel voor uw bedrijf. Als ze bedrukt zijn met uw logo zorgen de memoblaadjes ervoor dat de gebruiker telkens aan uw bedrijf wordt herinnerd als hij naar het blaadje kijkt. Alle memoblaadjes bij Zintuig.nl kunnen bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Verschillende blokjes kunnen met meerdere opdruktechnieken bedrukt worden. Zo heeft u de keus tussen een enkele opdruk of een fullcolour opdruk op het blaadje. 

 

Memoblaadjes eenvoudig bestellen 

Als u het perfecte memoblokje op onze website heeft gevonden, kunt u eenvoudig de kosten bereken voor het gewenste aantal en de gewenste opdruk. Vervolgens kunt u met een paar klikken het gewenste artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

 

********************************************************************************************************************

 

Memoblaadjes en memoblokjes

Zelfklevende memoblaadjes bedrukken met uw logo? Bedrukte memoblokjes kopen met uw opdruk? Wij bedrukken de bekende en populaire memoblokjes met memoblaadjes die blijven kleven aan het bureau. De zelfklevende memoblokjes zijn leverbaar in verschillende formaten en diverse kleuren.

 

Meer informatie over memoblaadjes en memoblokjes

Per formaat kunt u het aantal vel per blokje opgeven. Wist u dat de zelfklevende memoblaadjes leverbaar zijn in verschillende kleuren? Vraag ernaar bij uw offerte aanvraag of bestel direct. Voor vragen kunt u gerust bellen naar +31 (0)35 69 56 000.