Een paraplu bedrukken als herfstgeschenk voor uw klanten

Ook in de herfstperiode gaat de promotionele markt gewoon door. Veel bedrijven kiezen in de herfst voor het bedrukken van koffiemokken, lampjes of regenartikelen. Een veel gekozen bedrukkingsartikel is dan ook de paraplu in de herfst. Dit is ook vrij logisch aangezien de paraplu een mooi artikel is om te bedrukken. Dit komt door haar panelen die elk een ruimte hebben voor een mooie zeefdruk. Als herfstgeschenk   is een bedrukte paraplu natuurlijk ideaal maar u kunt ook andere regenartikelen laten bedrukken in de herfst. Zo kunt u bij Zintuig ook kiezen voor: 

Poncho’s bedrukken bij Zintuig

Poncho’s zijn ideaal als u in de herfst een evenement organiseert in de buitenlucht. U kunt er niet op vertrouwen dat het weer in de herfst altijd maar zonnig is en u kunt als bedrijf heel snel inspelen op slechte weersomstandigheden. Zo kunt u heel goedkoop een poncho laten bedrukken. Als u de poncho’s online laat bedrukken is dit tevens een snelle en goedkope oplossing. U kunt bij een poncho kiezen voor een bedrukking op de poncho zelf en voor een bedrukking op de verpakking van de poncho. 
Poncho bedrukken

Paraplu’s bedrukken bij Zintuig

Het bedrukken van een paraplu kan voor twee belangrijke doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u een bedrukte paraplu gebruiken om mee te geven aan uw personeel. Zo kunt u buitenpersoneel een paraplu meegeven of uw salesmedewerkers die van deur tot deur lopen om uw merk te promoten. Dit zorgt voor uniformiteit binnen uw bedrijf en uw medewerkers zullen ook heel blij zijn met een droog pak elke dag. 
Het tweede doeleinden is het vergroten van uw klantenbestand en het uitbreiden van uw naamsbekendheid. Dit doet u door de paraplu’s te bedrukken en deze vervolgens aan bestaande of potentiële klanten mee te geven als geschenk. Bedrukte paraplu’s geven een duidelijk signaal en zeker in de herfst worden deze altijd aangenomen, want een paraplu is altijd mooi meegenomen. 
paraplu bedrukken

Stormparaplu’s bedrukken bij Zintuig

Een stormparaplu kost meestal iets meer en is als geschenk dus niet altijd een beste optie. U kunt een bedrukte stormparaplu echter zeker als geschenk gebruiken. Zo kunt bedrukte stormparaplu’s meegeven aan vaste klanten waarvan u weet dat deze terug zullen komen, gewoon als presentje en bedankje voor de jarenlange fijne samenwerking. Ook kunt een de stormparaplu, net als de gewone paraplu, bedrukken en deze aan uw personeel meegeven. Zeker voor grondpersoneel op een vliegveld bijvoorbeeld is een stormparaplu ideaal. Laatst hadden wij echter ook een aanvraag van een golfvereniging voor het bedrukken van een STROMini en daar verleent een stormparaplu zich natuurlijk ook uitstekend voor.
STORMaxi bedrukken
05-09-2016 door