SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Pennen bedrukken, de drukproef ter controle!

Omdat wij als 1 van de toonaangevende bedrukte pennen leveranciers weten dat onze klanten niet dagelijks pennen met een opdruk kopen hebben wij een waterdicht systeem ontwikkeld waardoor onze klanten precies weten hoe de pen met opdruk eruit komt te zien.

De digitale proef van uw bedrukte pennen.

pennen bedrukken
Het kopen van bedrukte pennen is niet zo makkelijk als het lijkt, hoe komt uw logo erop? Staat het wel, is de positie wel correct, welke kleuren worden gebruikt? Allemaal logische vragen waar de adviseurs van Zintuig.nl graag bij helpen.


Ten eerste wordt de klant geadviseerd vanuit een jarenlange ervaring en wordt samen met de klant het juiste model gekozen. Hierbij wordt rekening gehouden met kleur van de opdruk, levertijd, look-en-feel en natuurlijk het budget van de klant. Het is een bedrukte pen, dat hoeft niet duur te zijn, maar moet natuurlijk wel goed zijn.

 

Het belangrijkste deel komt na de keuze, het bedrukken van de reclame pen!

www.zintuig.nl/bedrukte_pennen
Om de klant een juist beeld van de opdruk te geven hebben wij de digitale proef ontwikkeld, een beeld van de opdruk, nog voordat er gedrukt gaat worden. Hierdoor kunnen klanten altijd last-minute veranderingen aanbrengen en kleine aanpassingen doorvoeren. Er wordt pas gedrukt als de klant zijn akkoord geeft, nooit eerder!


Hierbij een voorbeeld van de drukproef, zoals u ziet een waterdicht proces waarbij zintuig.nl de wens van de klant digitaliseert en na akkoord omzet in bedrukte pennen .

Pennen bedrukken was nog nooit zo makkelijk!

 

Zintuig verzorgt bij al haar geleverde producten, niet alleen bedrukte pennen, een gratis drukproef.

Onze studio met haar jaren lange ervaring staat geheel voor u klaar om u te helpen bij grafische beslissingen. Wij beseffen dat wat voor ons dagelijkse kost is voor u een eenmalige bezigheid.

pennen bedrukken met opdruk

Bekijk hier ons overweldigende assortiment bedrukte pennen.

Tags: bedrukte pennen met drukproef
16-08-2013 door