SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Potloden en de kleurwedstrijden van de supermarkt

potloden, relatiegeschenken, bedrukte potloden.

Kinderen zijn dol op potloden. Wie herinnert het zich niet? Lekker buiten de lijntjes kleuren en dan naar mama of papa. Het waren kunstwerken... Schrijven leer je met een potlood en een vulpen. Voor kinderen is het belangrijk dat zij in de beginfase, van het leren schrijven, niet onder het inkt zitten. Daarom gebruiken basisscholen vaak potloden in plaats van inktpennen.

Met potloden kleur je buiten de lijntjes!

Voor kinderen maakt het niet uit met welke kleuren zij de tekeningen inkleuren. Potloden zijn leuke relatiegeschenken voor gezinnen met kinderen of sportverenigingen. Potloden laten zich makkelijk bedrukken en de levertijd is snel. Heb jij wel eens meegedaan aan een tekenwedstrijd van de supermarkt? Ik keek hier vroeger dagen lang naar uit. Lekker kleuren en hopen dat je een mooie prijs wint. Eigenlijk ging het vooral om het meedoen en de gezelligheid. Potloden zijn originele relatiegeschenken die altijd goed worden ontvangen. Gun uw relaties het plezier van de kleurwedstrijden. Geef uw relaties potloden als relatiegeschenk!

Tags: potloden
30-05-2011 door