SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Het potlood, een vergeten relatiegeschenk?

Gele potloden bedrukken mogelijk bij Zintuig.nlHet potlood, nog steeds zeer mooi schrijf gewaar. Maar is het nog wel relatiegeschenk dat gegeven kan worden? Wat de opvalt, is dat pennen vaker geschonken worden dan potloden. Maar is dit terecht? De gedachte van een relatiegeschenk is dat je herinnerd wordt, dus waarom zou een potlood dit niet kunnen? Het potlood is een geschenk dat voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Een potlood is bijvoorbeeld essentieel voor ontwerpen en uittekenen van creatieve ideeën. Zorg dat u een kwalitatief goede potlood schenkt en het kan een relatiegeschenk zijn dat even sterk of misschien wel sterker is dan een pen.

Verschillende potloden

Er zijn vele verschillende potloden beschikbaar die geschikt zijn als relatiegeschenk. Maar de kunst is natuurlijk om een potlood uit te kiezen die past bij de doelgroep. Doe daarom altijd eerst onderzoek naar uw doelgroep zodat u daar nooit de fout mee in gaat! Als u die informatie heeft ingewonnen kunt u een potlood zo bedrukken dat het aansluit op de behoeftes van de klant. Een gepersonaliseerde tekst laten bedrukken op een potlood die speciaal gericht is op de ontvanger zorgt voor een intiemere band!

Tags: potloden van Zintuig.nl
08-03-2013 door