SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Relatiegeschenken voor echte mannen!

USB warmhoudplaatjeEen relatiegeschenk heeft een groter effect wanneer het overeenkomsten heeft met de ontvanger. Binnen de wereld van relatiegeschenken is dat een feit wat meerdere malen bewezen is. Dit is keer op keer de uitkomst geweest van onderzoeken van promotiebureau ’s en gebruikers enquêtes. Zolang er een link valt te leggen tussen het relatiegeschenk en de doelgroep is het vele malen effectiever. Mocht u dus op zoek zijn naar relatiegeschenken voor een mannelijke collega, zakenpartner of doelgroep dan moet het wel bij elkaar passen.  
 

Go go – gadget relatiegeschenken!

De meeste relatiegeschenken zijn niet direct gericht op het feit of iemand mannelijk of vrouwelijk is of niet. Vaak wordt er gekeken naar kenmerken van een bepaalde doelgroep. Binnen deze doelgroep zitten dan (bijna) altijd zowel mannen als vrouwen en wordt hier niet direct onderscheid tussen gemaakt. Maar toch zijn er wel degelijk relatiegeschenken die meer gericht worden op mannen dan op vrouwen, of andersom. Mannen en elektronische gadgets bijvoorbeeld. Als er een relatiegeschenk (bijna) helemaal het terrein is van de man, dan zijn het de gadgets. Vaak zijn het vooral de mannen die de nieuwste gadgets als eerste in huis willen hebben. Zo geld dat ook voor relatiegeschenken met leuke gadget functies. Bijvoorbeeld een USB warmhoudplaatje. Deze gadget is ideaal voor het warmhouden van een kopkoffie.  Ook erg handig aan te sluiten via de USB poort van een laptop of PC.  Zo zijn er nog vele andere leuke (USB) gadgets.
Tags: Mannen relatiegeschenken
14-05-2012 door