SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Sleutelhanger als promotioneel artikel voor uw bedrijf

relatiegeschenken, sleutelhanger, promotionele artikelen

De sleutelhanger wint steeds meer terrein op gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Uit een kort onderzoek op straat blijkt dat de meeste mensen de sleutelhanger met iets saais associeren. Zij denken aan een metalen ring met daaraan een sleutel. Toch is deze opvatting misplaatst. De sleutelhanger is veel meer dan een metalen ring. De sleutelhanger is hip.

De sleutelhanger is 'back in town'

De sleutelhanger is weer terug van weggeweest. De sleutelhanger is helemaal niet saai. Er zijn zoveel mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de sleutelhanger met een lichtje. Ook hier ziet u dat de sleutelhanger met zijn tijd meegaat en dat er ontzettend veel keus is. Wist u dat naambadges en badgehouders officieel ook onder de sleutelhanger vallen? De keycord marcheert ook steeds harder richting uw bedrijf. Zoals u ziet heeft de sleutelhanger zich steeds verder ontwikkelt in kleine vertakkingen. Toch stammen deze allemaal af van vader Sleutelhanger!

 

De sleutelhangers bij Zintuig hebben altijd genoeg ruimte voor bedrukking. Neem een kijkje in het assortiment of bel naar +31 (0)35 69 56000 voor een kennismaking. Het team helpt u graag bij het vinden van een passend relatiegeschenk!

Tags: sleutelhanger
07-03-2011 door