SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Sportartikelen bedrukken

Stappentellers bedrukken

 
Niets beter dan een trendy stappenteller om het nieuwe jaar mee te beginnen: een ** stappenteller laten bedrukken ** is het ideale relatiegeschenk voor wie met goede voornemens het jaar wil beginnen! Dankzij een speciale tampondruk kunt u deze teller bij de bestelling een unieke bedrukken geven om uw relatiegeschenk nog persoonlijker te maken.
 
 
 
Alcohol percentage meter bedrukken
 
De feestdagen gaan zoals iedereen weet gepaard met een glaasje wijn - of twee. Met een bedrukte *** alcohol percentage meter ***- die eenvoudig werkt door er in te blazen - weet de ontvanger van dit cadeau in ieder geval hoe erg hij of zij er aan toe is. Door middel van tamponprint of een Digital Print Medium techniek zorgt deze meter voor een leuk relatiegeschenk.
 
Zweetbandjes bedrukken
 
Het mag dan misschien wel winter zijn, wie gaat sporten krijgt al snel te maken met zweet. Dankzij een uit katoen vervaardigd *** zweetbandje *** kunt u uw naasten aanzetten tot een actievere levensstijl: ideaal dus om het nieuwe jaar mee te starten. Bedrukkingen gebeuren met een zeefdruk B.
 
Polsband bedrukken
 
Een polsband is het grote broertje van een zweetband. Dankzij het trendy zakje met rits kan men er bijvoorbeeld oortjes in kwijt, en daarbij kunt u uw eigen logo op het *** bandje laten bedrukken ***waarbij gebruik wordt gemaakt van een transferdruk. Het ideale geschenk om familie en vrienden aan het sporten te zetten!
 
Fitnessartikelen bedrukken
 
Als gewone sport-gadgets niet genoeg zijn, is de *** Stay-fit 9-delige fitness-set *** het ideale geschenk: dankzij de handgrepen, enkelgewichten en springtouw die in een draagtas met rits opgeborgen kunnen worden, wordt sporten tijdens en na de feestdagen een waar plezier. Ook hier is bedrukking met een persoonlijk logo mogelijk.
 
Hoofdband bedrukken
 
Hoewel de meeste mensen tijdens de winterdagen een muts dragen tegen de koude, is een ** hoofdband ** ideaal voor echte sportievelingen. Dankzij de bedrukbare hoofdband loopt het zweet niet langer in uw ogen, en daarbij past het zich volledig aan aan ieders hoofd dankzij de rekband.
 
Bidon bedrukken
 
Onmisbaar bij het sporten is natuurlijk water om gehydrateerd te blijven. Een bidon is de ideale manier om er altijd bij de hand te hebben en dus zorgelozer te kunnen bewegen. Merken zoals ** TACX **, worden gebruikt door heel wat topatleten en zijn dan ook perfect als geschenk om een actievere levensstijl aan te moedigen. Dankzij een opdruk rondom de bidon wordt het cadeau daarbij nog een heel stuk persoonlijker.
 
 
Iedereen die tijd maakt voor het verbeteren van de conditie weet graag waar ze aan beginnen en of er verbetering is. Dankzij deze stijlvolle plastic BMI-lintmeter heeft u meteen een overzicht hoe het met uw BMI gesteld is: perfect om familieleden of vrienden cadeau te doen zodat ze hun goede voornemens zeker volhouden!
 
12-12-2016
12-12-2016