SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Tips voor USB sticks met logo tijdens een thema beurs

USB sticks met logo voor een speciale thema beursOnline is er steeds meer aanbod op het gebied van USB sticks. Met een logo kunt u uw relatiegeschenk personaliseren. Bij een speciaal thema hoort een speciale USB stick. Stel u zit in de journalistiek en binnenkort is er een beurs waar u de aandacht wilt trekken met uw content. De USB sticks met logo zijn uiterst geschikt als informatiedrager. Wilt u echt opvallen?

Opvallen met een logo

Zorg ervoor dat uw USB sticks met logo in lijn zijn met uw huisstijlkleuren en de uw ruimte op de beurs. Publiceert u vooral content over science fiction dan kunt u een griezelverhaal of filmpje opslaan op uw USB sticks met logo. Tevens kunt u de USB sticks laten bedrukken met een logo of een call-to-action. Met een call-to-action zorgt u ervoor dat u uw klant of doelgroep bewust maakt van een bepaalde handeling of activiteit. Zo kunt u uw doelgroep stimuleren om uw website te bezoeken of een telefoonnummer te bellen. Relatiegeschenken bereiken een groot publiek en zijn altijd onder de aandacht van uw doelgroep en zijn omgeving. Kies voor een relatiegeschenk dat past bij uw thema en core business.

Tags: USB sticks met logo
30-01-2012 door