SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Naar de Champs-Élysées met Bidons bedrukken

Momenteel is de mooiste wielronde van het jaar weer in volle gang, de Tour de France. Gedurende drie weken laten de wielrenners aan heel de wereld zien wat echte mannen zijn. Met uiterste krachtinspanningen leggen zij duizenden kilometers af door het prachtige heuvelachtige Franse landschap richting de Champs-Élysées. Een sportevenement wat bol staat van de spanning en sensatie. Ook op het gebied van bidons bedrukken. Als er een tijd in het jaar is dat bidons bedrukken veel in beeld is dan is het wel nu.

Bedrukte bidons in de Tour!

Een korte rekensom leert ons dat er tijdens de gehele Tour duizenden bedrukte bidons voorbij komen. Gedurende 20 etappes, met de tijdritten en proloog meegerekend, worden er ruim 34.000(!) bidons gebruikt en weggegooid. Gemiddeld 8 per persoon om tijdens zulke uiterste krachtinspanningen genoeg vocht binnen te krijgen is dit ook niet vreemd natuurlijk. De 200 wielrenners hebben geen tijd om de bedrukte bidons weer bij te vullen en te hergebruiken. Daarom pakken zij steeds nieuwe aan die ze na het leegdrinken langs de weg in de berm gooien. Om te zien voor wie de bidons bedoelt zijn, hebben zij een bedrukking van de wielerploeg op de zijkant.  Niet alleen in het wielrennen kan bidons bedrukken veel verschil maken. Ook ter promotie van een bedrijf of organisatie is het een sportief promotie artikel en relatiegeschenk. 
 
Tags: Bidons bedrukken
09-07-2012 door