SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

De vele voordelen van sporttassen bedrukken!

 Binnen de relatiegeschenken branche zijn sporttassen doorgaans een groot succes.  Sporttassen bedrukken is een ideale manier om als bedrijf zakenrelaties en werknemers te bedanken. Sporttassen bieden naast de ruimte voor al de sportspullen ook plek voor het plaatsen van een eigen opdruk. Op een sportieve manier kan een bedrijf een boodschap richting de doelgroep overbrengen.  Een ideale methode met een verantwoordelijke achterliggende gedachten. Sporten is gezond! Zowel voor het lichaam als de geest is sporten een gezonde uitlaatklep. Door deze boodschap als bedrijf uit te dragen heeft uw bedrijf een streepje voor op de concurrentie. Zo blijven niet alleen uw zakenrelaties fit maar ook uw bedrijf zelf.

Welk nut biedt een bedrukte sporttas?

Het inzetten van sporttassen bedrukken als relatiegeschenk of marketingtool is ideaal. Zoals genoemd biedt een sporttas vele mogelijkheden. Door dat een sporttas een relatief groot artikel is kan er ook een grootte opdruk geplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat u als bedrijf op de sporttas kwijt kan wat u wilt. Bijvoorbeeld een leuke ‘herinnering’ aan een bedrijfsevenement in de vorm van een afbeelding van een logo van het bedrijf. Ook op praktisch gebied is het hebben van een sporttas natuurlijk ontzettend handig. Naast het bewaren van sport spullen is een sporttas is ook handig om mee te nemen tijdens een vakantie van een korte periode. Ontzettend handig voor de ontvanger. Dit maakt het inzetten van sporttassen bedrukken ideaal voor het bereiken van uw doelgroep.  

Tags: Sporttassen bedrukken
29-05-2012 door