SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Powerbanks bedrukken

 

Powerbanks zijn razend populair de laatste tijd. Maar wat is een power bank nu eigenlijk en hoe werkt een powerbank?

Daar gaan we in deze post een antwoord op geven.

 

Wat is een power bank?

 

Een powerbank is een oplader waarmee je mobiele apparaten als camera’s, telefoons, mp3 spelers en tablets mee op kan laden. Alleen het mooie aan deze opladers is dat je ze niet in de muur hoeft te stoppen voor stroom. De powerbanks hebben een accu waarmee ze stroom afgeven. Je stop een volle powerbank dus in je tas en je bent de hele dag gegarandeerd van stroom.  Super handig dus voor op vakantie of bijvoorbeeld op festivals. Het is dus eigenlijk een draagbaar stopcontact!

 

Hoe werkt een powerbank?

 

In de powerbank zit een accu. Deze accu bestaat uit Lithium batterijen. Deze zitten bijvoorbeeld ook in een normale laptop. Deze batterijen laad je op door een usb-adapter aan te sluiten op je laptop of in het stopcontact te doen. De accu is dan vol en klaar voor gebruik.

Hoelang je de powerbank kan gebruiken hangt af van het de apparaten dat je ermee oplaadt en van het vermogen van de power bank. De ene powerbank heeft namelijk weer een sterkere accu dan de andere. De verschillende accu’s hebben een verschillende hoeveelheid ampere die ze afgeven. Een powerbank voor een laptop moet bijvoorbeeld weer krachtiger zijn dan die voor een smartphone.

 

Powerbanks bedrukken bij zintuig.nl

 

Powerbank zijn ook te bedrukken. Een apparaat als dit gaat anno 2014 natuurlijk veel gebruikt worden. Iedereen heeft een hekel aan een lege accu. Is het dan niet mooi als het logo van uw naam of bedrijf op de powerbank staat? Ze zijn ideaal om weg te geven aan collega’s of aan zakenrelaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan snel een order aan!

Tags: Powerbanks bedrukken
24-09-2014 door