Wierook als relatiegeschenk

Geur is bepalend. De neus van mensen is misschien wel het belangrijkste Zintuig. Consumenten laten zich beinvloeden door geuren. Zo verkoopt een bakker die naar vers brood ruikt meer dan een bakker die dit niet heeft. Uit deze kennis is het begrip geurmarketing ontstaan. Met deze artikelen kunt u uw relaties zintuigen prikkelen. Bekijk het aanbod hieronder en vindt de perfecte geur voor uw bedrijf.

Getoond: 1 - 3 van 3 resultaten
Groene 5 delige kaarsenset | goedkoop promotiemateriaal 169-Z0902137
5 delig kaarsenset bestaande uit 3 waxinelichtjes, | met opdruk 169-Z0902138
Geurset geschenkdoos Silence met 10 geurstaafjes en houder van ker 169-Z0902148
Geurset geschenkdoos Silence met 10 geurstaafjes en houder van ker 169-Z0902148
Extra service, verzending naar uw adressenbestand, bedrijfs- en huisadressen. INFO? Gebruik de hulplijn via sales@zintuig.nl of +31(0)35-6956000

Wierook als relatiegeschenk

Geur is bepalend. De neus van mensen is misschien wel het belangrijkste Zintuig. Consumenten laten zich beïnvloeden door geuren. Zo verkoopt een bakker die naar vers brood ruikt meer dan een bakker die dit niet heeft. Uit deze kennis is het begrip geurmarketing ontstaan. Mensen voelen zich op hun gemak of ontspannen bij bepaalde geuren. U kunt met de wierook en geurkaars sets van Zintuig.nl uw relaties deze ontspanning geven. Bij Zintuig.nl hebben wij een aanbod aan verschillende geurkaarsen en wierookstokjes die uw klanten een rustgevende geur kunnen bezorgen. 

Lees meer over Wierook, aroma, well being >>