SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

De zoete smaak van een bedrukte snoeppot

Bedrukte snoeppotEen relatiegeschenk dat lang niet altijd meteen op waarde wordt geschat zijn snoeppotten. Maar een bedrukte snoeppot is een fantastisch relatiegeschenk. Hoewel het misschien simpel lijkt, geld vaak hoe simpeler hoe effectiever. Denk daarom niet dat wanneer u snoep voor uw klanten of relaties kiest, zij dit niet zullen waarderen. Want snoep wordt altijd goed ontvangen! Snoeppotten kunnen niet alleen gevuld worden met wat u maar wilt, maar vooral ook bedrukt met uw eigen boodschap. Aan zowel beide zijkanten als op de deksel van de snoeppot kan een persoonlijke opdruk geplaatst worden.

Aan wie geeft u een bedrukte snoeppot?

Bedrukte snoeppotten worden vaak weggegeven aan receptionistes, helemaal geen idee gek natuurlijk, want deze staat vervolgens mooi op de balie. Alle bezoekers van het kantoorpand van een bedrijf zullen bij binnenkomst de bedrukte snoeppot voorbij zien komen. Waarbij ze meteen de opdruk van bijvoorbeeld een bedrijfsnaam en logo zien. Ideaal voor het creëren van naamsbekendheid maar vooral een origineel en zoet gebaar! Binnen het assortiment van Zintuig vindt u diverse snoepartikelen en snoeppotten die u kunnen voorzien van zoete promotie!

Tags: Snoeppot bedrukken
06-06-2012 door