• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Asbakken bedrukken
Asbakken bedrukken

Asbakken bedrukken?

Stuur nu je logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kan je je logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons jouw wens.

Producten

Asbakken laten bedrukken


Wanneer u een feestje of partijtje heeft en er zijn rokers aanwezig, dan is het vaak wel handig als er asbakken op tafel staan. U wilt immers niet dat de sigaretten of sigaren op de grond worden gegooid. Met een leuke bedrukte asbak zorgt u ervoor dat mensen de sigaret of sigaar gewoon in de asbak uitdrukken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een humorvolle tekst waar de roker om moet lachen. Een bedrukte asbak is tevens een erg leuk relatiegeschenk, waarmee tegelijkertijd direct reclame wordt gemaakt voor het bedrijf. Laat dan ook uw asbakken bedrukken in onze shop en bestel snel.

 
Asbakken bedrukken zorgt voor positiviteit en gezelligheid


De roker kan niet zonder een asbak. Wanneer er geen asbakken aanwezig zijn worden sigaretten en sigaren zomaar weggegooid en ontstaat er troep. Daarnaast staat het ook gezellig als er een asbak op tafel staat. Zeker als daar ook nog eens een grappige oneliner opstaat. Maar ook tijdens het werk is leuk als er voor de rokende werknemer een mooie bedrukte asbak staat. Asbakken laten bedrukken zal dan ook positiviteit creëren, wat de werksfeer ten goede zal komen. 


Relatiegeschenken asbakken zorgen voor mooie reclame voor uw bedrijf


Ook als bedrijf zijnde kunnen bedrukte asbakken een uitstekend relatiegeschenk zijn. Het is een kleinigheidje, maar wel altijd een die altijd gebruikt wordt. Wanneer u er als bedrijf voor kiest om de asbakken te laten bedrukken met het bedrijfslogo, dan maakt u ook nog eens mooi reclame voor uw bedrijf. Zo heeft u niet alleen een tevreden klant, maar zorgt u er ook voor dat uw bedrijf in een positief daglicht komt te staan en meer bekendheid krijgt.


Bedrukte asbakken zijn snel en eenvoudig online te bestellen

U kunt uw asbak geheel naar eigen wens en behoeften laten drukken in onze shop. Zo heeft u altijd een perfecte asbak, die geheel op de gewenste situatie aansluit. De asbakken kunnen snel en eenvoudig online in de webshop worden besteld. Ideaal voor in huis, tijdens feestjes en partijtjes of als relatiegeschenk te geven. Asbakken laten bedrukken en bestellen is dan ook snel gedaan op.

Wilt u een mooie luxe aansteker meegeven bij de asbakken? Bekijk dan ons assortiment metalen aanstekers bedrukken.