• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Golfparaplus
Golfparaplus

Bedrukte golfparaplus snel bedrukt en geleverd!

Al onze golfparaplus kunt u naar uw eigen wens laten bedrukken, u kunt zelf helemaal bepalen wat u bedrukt wil hebben. Hierdoor wordt de golfparaplu geheel persoonlijk gemaakt en zal niemand anders deze golfparaplu hebben. U kunt bij ons de golfparaplus goedkoop en in kleine oplages bedrukken. Bovendien kunnen wij de golfparaplus snel leveren en kunt u uitgaan van de beste kwaliteit!

 

Producten

Golfparaplus laten bedrukken ook in kleine oplages

Tijdens het golfen is het altijd handig om een paraplu bij u te hebben. De golfparaplu is speciaal ontwikkeld voor golfen. De golfparaplu is gemaakt van steviger materiaal en is een paar centimeter groter dan de klassieke paraplu. Dit is gedaan omdat golf meestal op een open veld gespeeld wordt met veel wind. Hiervoor is een stevige paraplu altijd fijn om bij de hand te hebben. 


Het assortiment golfparaplus van Zintuig

In ons assortiment hebben wij verschillende kleuren, maten en uitvoeringen van golfparaplus. Alle paraplus zijn van goede kwaliteit en kunnen lang mee naar de golfbaan. De meeste golfparaplus zijn geschikt voor de parapluhouder op de golftrolley. De golfparaplus hebben verschillende prijsklassen. De duurdere paraplus zijn voorzien van een windveer zodat deze bij een harde wind gewoon blijft staan. De golfparaplus die wij voor u hebben geselecteerd zijn:

  • Golfparaplu met meerdere kleuren
  • Golfparaplu met 2 kleuren
  • Cube golfparaplu
  • Golfparaplu met windveer

Hoe werkt de vergelijkingstool voor golfparaplu’s?

 

De vergelijkingstool voor bedrukte golfparaplu’s is zeer gebruiksvriendelijk en werkt heel simpel. In de productgroep ziet u onder elke golfparaplu een vakje met selecteer erachter. Als u een golfparaplu wilt vergelijk vinkt u het vakje voor “selecteer” aan. Als u vervolgens een selectie heeft gemaakt van de golfparaplu’s die u wilt vergelijken klikt u op vergelijk producten linksbovenin de productgroep. U komt vervolgens op onze vergelijkingspagina waarin u alle opties uit kunt kiezen, van aantal golfparaplu’s tot aan aantal bedrukkingskleuren. Als u daarna een sample wilt aanvragen raden wij u aan om eerst de samplevoorwaarde door te nemen.

 

De golfparaplu bedrukken

Al onze paraplus kunt u geheel naar uw eigen wens laten bedrukken. U kunt uw opdruk helemaal zelf ontwerpen. Hierdoor krijgt u een paraplu die nog niemand anders heeft! U kunt bij ons de golfparaplus goedkoop en in kleine oplages bedrukken. De meest voorkomende druktechnieken voor de golfparaplus zijn; Zeefdruk en Transferdruk. Door gebruik te maken van deze druktechnieken weet u zeker dat het door u geleverde ontwerp professioneel en kwalitatief goed wordt bedrukt. Uw ontwerp zal tegen een stootje van het weer hebben waardoor u lang zichtbaar blijft op de golfbaan. U kunt de golfparaplus in 1 of in meerdere kleuren laten bedrukken. Op het moment dat u bij ons een bestelling heeft geplaatst en uw ontwerp heeft aangeleverd, maken wij een gratis digitale drukproef voor u. Deze drukproef is volledig op schaal en in kleur gemaakt zodat u exact kunt zien hoe het uiteindelijke resultaat eruit komt te zien. Pas als u de drukproef heeft goedgekeurd starten wij met het bedrukken van de golfparaplus. 


Levertijd van de golfparaplus

De levertijd van de bedrukte golfparaplus is tussen de 5 en 7 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. De levertijd van onbedrukte golfparaplus is tussen de 1 en 3 werkdagen. Sneller leveren kan bijna altijd, geef aan ons uw deadline door en dan gaan wij proberen om voor u de planning aan te passen.