• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
Zonnebrillen
Zonnebrillen

Een zonnebril bedrukken!

Ja dat is leuk voor iedereen! Het hele team, club of bedrijf met de eigen bedrukte zonnebril. Zonnebrillen bedrukken we op het pootje of op de glazen.Kies uw bril en wij doen de rest. Gratis maken wij voor u een digitaal voorbeeld van uw bedrukte zonnebril

Producten

Zintuig.nl, een enorme keus aan zonnebrillen die u goedkoop kunt laten bedrukken

Een zonnebril wordt het gehele jaar door gebruikt. Dat maakt het een ideaal relatiegeschenk. Het was altijd al mogelijk om uw logo of slogan te bedrukken op de pootjes van de zonnebril, maar dankzij de ontwikkelingen is het nu ook mogelijk om uw boodschap full colour te bedrukken op het glas van de zonnebril. 

Wij hebben 2 verschillende zonnebrillen die bedrukt kunnen worden op het glas. Dit zijn de Xaloc zonnebril en de Malter zonnebril. De opdrukruimte op de glazen bij de meest voorkomende druktechniek is 2x53x42 mm. De levertijd van de zonnebrillen met bedrukte glazen is 7 tot 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. 

 

Bedrukken van de zonnebrillen

De brillen worden bedrukt met tampondruk. Tampondruk is een methode die bijna overal op gebruikt kan worden. Door de verschillende vormen van de tampon kan er op veel verschillende vormen worden bedrukt. Het is mogelijk om 1 of meerdere kleuren te bedrukken.  Er bestaan tampondrukmachines die meerdere kleuren kunnen bedrukken, hierdoor is het mogelijk om uw bedrijfslogo in meerdere kleuren te laten drukken. 

U kunt de zonnebrillen op verschillende manieren bij ons laten bedrukken:

 • Op het linkerpootje
 • Op het rechterpootje
 • Op beide pootjes
 • Op het linkerglas
 • Op het rechterglas
 • Op beide glazen

Welke zonnebril kunt u bedrukken

U vindt bij ons altijd de laatste en nieuwste modellen. In elke prijscategorie hebben wij wel een zonnebril. Wij werken met staffelkortingen waardoor het voor u ook alleen maar voordeliger kan worden. De zonnebrillen zijn in veel verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Voor elke gelegenheid hebben wij een zonnebril die wij goedkoop voor u kunnen laten bedrukken. U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het voor u bedrukken. In ons assortiment kunt u onder andere de volgende soorten zonnebrillen vinden:

 • Moderne en trendy zonnebrillen
 • Zonnebrillen met opdruk op het glas
 • Retro zonnebrillen
 • Kinderzonnebrillen
 • Sportzonnebrillen

 

*************************************************************************************************

De 5 leukste zonnebrillen bedrukken voor de zomer 

De zomer is er weer! De zon schijnt volop, de temperaturen stijgen met de dag en we kunnen weer lekker naar buiten. Deze zon is natuurlijk heerlijk, maar niet het aller beste voor onze ogen. Deze moeten goed beschermd worden tegen de zon. Met deze kennis vormen zonnebrillen bedrukken met uw bedrijfslogo een uitstekend product voor in de zomermaanden. Op een festival of op het strand worden zonnebrillen massaal gedragen. Laat u zonnebrillen bedrukken met uw logo, dan wordt dit massaal gezien. Door het grote aanbod aan zonnebrillen hebben wij hier een overzicht gemaakt met 5 super zonnebrillen die u kunt bedrukken voor de zomer.


5. Zonnebrillen bedrukken met een apart design 

Deze zonnebrillen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden op verschillende festivals. Dit komt omdat veel partijen zijn begonnen met zonnebrillen bedrukken. Als u begint met zonnebrillen bedrukken wilt u natuurlijk dat mensen uw bedrukking opvalt. Door het grote aanbod deze dagen is dit soms lastig, en kunt u ervoor kiezen om de zonnebril meer op te laten vallen. Door het gekke en unieke design van de zonnebril is het een zonnebril die mensen niet vaak zien. Hierdoor zullen mensen deze zonnebril eerder en in het algemeen langer onthouden dan een standaard zonnebril. Laat ook deze aparte of unieke zonnebrillen bedrukken met uw bedrijfslogo of naam. Op deze manier zullen de mensen die de aparte zonnebril zien uw bedrijf eerder herinneren. U laat deze zonnebrillen bedrukken op de pootjes van de zonnebril. 


4. Sport zonnebrillen bedrukken

De sport zonnebril is een model dat men iets minder vaak voorbij ziet komen op een festival of op het strand, maar nog steeds een veel gedragen zonnebril is. Deze zonnebril wordt voornamelijk veel gedragen door mensen tijden een sportieve activiteit. Denk hierbij aan hardlopers of wielrenners. De reden dat zij liever gebruik maken van dit type zonnebrillen is omdat de sportzonnebrillen goed aansluiten om het hoofd. Doordat de sport zonnebril zo goed aansluit en erg licht is, blijft hij uitstekend zitten als iemand met deze zonnebril een rondje gaat hardlopen of een stuk gaat fietsen. Waar een normale zonnebril nog wel eens af wilt zakken, zal dit bij een sport zonnebril nooit gebeuren. Laat ook de sport zonnebrillen bedrukken. Ondanks dat deze zonnebrillen niet vaak gedragen worden op plekken als het strand of een festival, hebben deze brillen wel een groot bereik. Denk aan de deelnemers van een handloopwedstrijd waar mensen langs de kant staan of het publiek van de plaatselijke wielerronde. De sport zonnebrillen bedrukken doet u vaak op de pootjes van de zonnebril. Hier is vaak voldoende ruimte om uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op te bedrukken. Zo kunt u op een goede manier uw bedrijf promoten tijdens zulke gelegenheden. 

 

3. Zonnebrillen bedrukken op het glas

Naast de bijzondere zonnebril die al eerder besproken is. Is er nog een unieke zonnebril op de markt die steeds meer te zien is op verschillende festivals of grote event. Dit zijn de zonnebrillen met de bedrukking op het glas. Doormiddel van een speciale techniek wordt de bedrukking bij deze zonnebrillen niet op de pootjes, maar op het volledige glas zelf gezet. De persoon die de zonnebril draagt kon ondanks deze bedrukking op de glazen van de zonnebril moeiteloos door de zonnebril heen kijken. Doordat er bij deze zonnebril gebruik wordt gemaakt van een bedrukking op de glazen, zijn deze zonnebrillen ideaal voor de promotie van uw bedrijf op een festival al groot event. de Bedrukking valt iedereen direct op, en iedereen die de zonnebril ziet zal de bedrukking lezen. U kunt er dus deze zonnebrillen bedrukken op het glas als u tijdens een groot festival of tijdens een uitje gezien wilt worden met uw bedrijfsnaam. 


2. Piloten zonnebrillen bedrukken 

De piloten zonnebril is misschien wel het bekendste design voor een zonnebril. Wie kent deze stoere zonnebril nou niet. Door het tijdloze design van deze zonnebril wordt hij al jaren lang goed gedragen, en zal dit nog jaren lang volhouden. Het is de zonnebril die men doet herinneren aan de piloten van Top Gun of de politieagenten in Amerika. Veel mensen vinden om deze reden de piloten zonnebrillen een stoere zonnebril die nog jaren lang zonder problemen gedragen kan worden. De piloten zonnebril is een zonnebril die minder vaak te zien is op een festival. Maar vaker in de auto, op de boot of op het strand voorbij komen. Dit komt voornamelijk door het grotere oppervlakte van de lens waardoor uw hele oog zonder problemen bescherm worden. Laat ook deze piloten zonnebrillen bedrukken met uw bedrijfslogo. U kunt deze zonnebrillen bedrukken op de pootjes van de zonnebril. De bedrukking op deze zonnebrillen is kleiner dan op een andere bril, maar doordat deze bril jaren lang gedragen kan worden, zonder dat hij uit de mode zal raken, maakt dit weer goed. 


1. Wayfarer zonnebrillen bedrukken 

Het wayfarer zonnebril model is de zonnebril die de laatste jaren enorm in populariteit is toegenomen. Vandaag de dag is deze zonnebril het meest gedragen type op elke locatie. Of u nou, tijdens een zonnige en warmen dag op een festival rondloopt, heerlijk op het strand ligt of geniet op een heerlijk terrasjes in de stad, overal ziet u deze zonnebril voorbij komen! Er zijn meerdere redenen dat deze zonnebril zo populair is geworden. De grootste reden is dat het een zonnebril is die bij vrijwel iedereen past. De zonnebril heeft iets kleinere glazen en een neutraal design dat bij iedereen wel goed staat. Waar vroeger de wayfarer zonnebrillen, wegens hun iets grotere glazen meer een zonnebril voor vrouwen was. Zijn, nadat de glazen iets kleiner geworden zijn, ook mannen massaal deze zonnebril gaan dragen wat ertoe geleid heeft dat deze zonnebrillen een stuk populairder zijn geworden. Wat ook opvallend is aan deze zonnebrillen, is het feit dat bijna alle wayfarer modellen zijn gemaakt van kunststof, waar de meeste andere zonnebril monturen gemaakt zijn van metaal. De wayfarer zonnebrillen passen bijna iedereen ondanks hun kunststoffen frame. De pootjes van de wayfarer zonnebrillen staan iets naar binnen toe waardoor zie zich “klemmen” om het hoofd. Zo kan iemand met een iets smaller gezicht ook zonder problemen deze zonnebrillen dagen. U kunt ook deze zonnebrillen bedrukken op de pootjes. Laat u deze zonnebrillen bedrukken, dan heeft u in ieder geval zeker een zonnebril die overal gedragen wordt. 


Met een van deze vijf verschillende zonnebrillen heeft u zeker een zonnebril die past bij uw bedrijf en kunt u beginnen met zonnebrillen bedrukken voor uw bedrijfspromotie. Als u maar rekening houdt met de belangrijkste factor die de uiteindelijke keus van de zonnebril bepaald. De zonnebril die u gaat bedrukken met uw bedrijfslogo moet namelijk passen bij de mensen die de zonnebrillen gaan gebruiken. Laat u bijvoorbeeld zonnebrillen bedrukken voor een sportteam die u al jaren sponsort, kies dan voor een sport montuur zodat zij de zonnebril eenvoudig kunnen gebruiken bij het uitoefenen van hun sport. Of wilt u juist zonnebrillen bedrukken om uw bedrijf te promoten op een bepaald festival. Kies er dan voor om opvallend te zijn en ga zonnebrillen bedrukken op het glas of kies een zonnebril met een bijzonder en opvallend design zodat mensen zich uw zonnebril herinneren.