• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Opladers
Opladers

Oplader of powerbank bedrukken, van 1 kleur tot full colour bedrukking!

Als relatiegeschenk is het misschien niet zo snel bedacht maar een oplader met opdruk van jouw logo is wellicht wel interessant. Zeker wanneer je werkt in de technische branche is dit natuurlijk een heel interessant & effectief geschenk. Belangrijk is het dan wel dat de kwaliteit van de draadloze oplader of powerbank goed moet zijn. Daarom doen wij altijd een kwaliteitscheck bij de fabriek om er zeker van te zijn dat de powerbanks goed werken.

Producten

Draadloze opladers bedrukken voor technisch personeel, waarom niet?

Promotiemateriaal bestaat al sinds de dag dat de mens kan lezen en schrijven. Doordat dit al zou oud is als de Rome zijn er ook veel varianten. Draadloze opladers zijn echter een vrij nieuw product op de markt en worden als bedrijf veel meer gebruik voor eigen personeel. Een bedrukte oplader met logo is namelijk een leuk geschenk om te krijgen en je ziet meteen een uniformiteit bij je personeel. Meer weten? Laat je adviseren door onze relatiegeschenken specialisten.

Powerbanks bedrukken in Naarden

Zintuig is gevestigd in Naarden en dan zijn we al sinds onze oprichting. Hierdoor zijn we vooral voor bedrijven in de Gooi & Vechstreek een interessante handelaar. Wanneer we namelijk zien dat je bij ons in de buurt zit komen we graag langs voor een kopje koffie. Hierdoor kunnen we helpen om de juiste keuze te maken voor bedrukte powerbanks. Wij kennen namelijk de kwaliteit van de draadloze opladers!

Als eigenaar van een ICT bedrijf of online marketingbureau kan je mooi uniformiteit uitstralen en daarnaast je personeel een plezier doen door bedrukte powerbanks of opladers aan je personeel uit te delen. Dit wordt zeer gewaardeerd en wanneer ze op bezoek gaan bij een klant valt het ook bij hem of haar zeker op. Dit geeft jou bedrijf een professionele uitstraling.