• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Opladers
Opladers

Draadloze oplader bedrukken, van 1 kleur tot full colour bedrukking!

Als relatiegeschenk is het misschien niet zo snel bedacht maar een oplader met opdruk van jouw logo is wellicht wel interessant. Zeker wanneer je werkt in de technische branche is dit natuurlijk een heel interessant & effectief geschenk. Belangrijk is het dan wel dat de kwaliteit van de draadloze oplader of powerbank goed moet zijn. Daarom doen wij altijd een kwaliteitscheck bij de fabriek om er zeker van te zijn dat de draadloze opladers goed werken.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Personaliseer draadloze opladers voor een unieke touch

Ben je op zoek naar een innovatief en praktisch geschenk voor je klanten of werknemers? Overweeg dan draadloze opladers met een persoonlijk logo. Deze moderne gadgets zijn niet alleen functioneel, maar ook perfect om je merk op een subtiele en stijlvolle manier te promoten.

Kies voor luxe draadloze opladers

Wil je een stap verder gaan? Onze luxe draadloze opladers zijn het perfecte relatiegeschenk dat luxe uitstraalt. Met hoogwaardige afwerking en de mogelijkheid om te personaliseren, zijn deze opladers een waar statement van waardering en stijl.

Eco-vriendelijke draadloze opladers: Goed voor jou en de planeet

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaamheid. Onze eco-vriendelijke draadloze opladers zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden een milieuvriendelijke optie voor het opladen van mobiele apparaten. Personaliseer deze opladers met jouw logo om jouw inzet voor het milieu te benadrukken.

Voeg een logo toe op jouw draadloze oplader

Een logo op een oplader plaatsen? Geen probleem! Met onze custom draadloze opladers kun je jouw bedrijfslogo of een speciale boodschap opnemen. Dit maakt elke oplader uniek en een perfecte drager van jouw merkidentiteit.

Promotionele opladers: Effectieve marketing tools

Ontdek de kracht van promotionele opladers. Deze draadloze opladers zijn niet alleen praktisch, maar ook effectieve reclamemiddelen. Ze zijn dagelijks in gebruik, waardoor jouw merk continu onder de aandacht blijft.

Draadloze opladers draadloos bedrukt met jouw tekst

Wil je nog een persoonlijkere touch? Wij bieden draadloze opladers die bedrukt kunnen worden met tekst naast jouw logo. Vertel jouw verhaal of deel jouw slogan op een manier die elke keer weer gezien wordt wanneer het apparaat wordt gebruikt.