• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Rolmaten en meetlinten
Rolmaten en meetlinten

Boost je merk met bedrukte rolmaten en multitools

 

Wil je dat jouw merk echt opvalt tijdens het klussen? Personaliseer dan rolmaten en multitools als relatiegeschenken. Door jouw logo op een rolmaat of meetlint te bedrukken, zorg je ervoor dat jouw merk steeds in beeld komt bij elke meting. Zo combineer je praktisch nut met slimme merkpromotie. Begin vandaag nog en geef je merk een boost met elk gebruik!


 

 
Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Versterk je merk met bedrukte rolmaten als relatiegeschenk

Laat je merk opvallen met elk gebruik

Wil je dat jouw merk opvalt tijdens het werk en klussen? Overweeg dan het personaliseren van rolmaten als relatiegeschenk. Een rolmaat bedrukken met jouw logo is niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, maar garandeert ook dat jouw merk continu onder de aandacht komt bij elke meting.

Personaliseer meetlinten voor nauwkeurige promotie

Meetlint bedrukken met jouw bedrijfslogo is een slimme zet voor effectieve merkpromotie. Kies een meetlint dat zowel in inch als in cm kan meten, ideaal voor een breed scala aan projecten. Zo blijft jouw merk zichtbaar, of je klanten nu lokaal of internationaal werken.

Multitool bedrukken: veelzijdig en zichtbaar

Vergroot je zichtbaarheid verder door te kiezen voor een multitool bedrukken als relatiegeschenk. Multitools zijn een uitstekende keuze voor professionals die behoefte hebben aan diverse gereedschappen binnen handbereik. Het personaliseren van deze tools zorgt ervoor dat jouw merk herhaaldelijk wordt gezien, wat merkherkenning en klantloyaliteit bevordert.

Door te investeren in bedrukte gereedschappen zoals rolmaten en multitools als relatiegeschenken, zorg je ervoor dat jouw merk een vaste plek inneemt in de toolkit van je klanten. Start vandaag nog met het personaliseren van je gereedschappen en transformeer elke klus in een promotiekans voor jouw merk.