• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Stopwatches
Stopwatches

Stopwatch bedrukken?

Het is niet gelijk het eerste geschenk waar u waarschijnlijk aan denkt. Toch zijn bedrukte stopwatches uitstekende geschenken voor uw personeel of relaties, vooral als zij actief zijn in de sport en regelmatig gebruik maken van een stopwatch. Bekijk snel het aanbod stopwatches bij Zintuig.nl 

Producten

Stopwatches als relatiegeschenk

Een stopwatch als relatiegeschenk? U heeft hier waarschijnlijk nog nooit over nagedacht, maar het is een uitstekend geschenk voor uw relaties. Als uw relaties in de sportwereld actief zijn zullen zij ongetwijfeld regelmatig gebruik maken van een stopwatch. Zal het dan niet mooi zijn als zij uw stopwatch gebruiken, en dus herinnerd worden aan uw bedrijf?


Stopwatches bedrukken en bestellen 

Een stopwatch die met uw logo, tekst of slogan is voorzien, is een leuke manier om uw bedrijf gezond te promoten. Gezonde sportpromotie dus! De verschillende stopwatches zijn in meerdere kleuren leverbaar en kunnen bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Als u de perfecte stopwatch voor uw relaties hebt gevonden kunt u op de pagina eenvoudig de prijs bereken voor het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kunt u binnen een paar klikken het gewenste artikel bestellen. Besteld u liever telefonisch, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!