• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Dieren winnies
Dieren winnies

Winnies dieren

Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende winnies die in het thema dieren vallen. Deze winnies zijn onwijs leuke en grappige reclame artikelen die ervoor zorgen dat uw promotie blijft plakken. Bekijk hieronder snel het volledig aanbod aan dieren winnies!

Producten

Dieren winnies!

Wuppies met uw eigen logo op het lintje. Winnies zijn leuke promotie beestjes die altijd zorgen voor een leuke reactie bij de klant. Dieren wuppies zijn in veel modellen leverbaar. Bijvoorbeeld de winnie vlinder, winnie draak, winnie vos of een winnie vleermuis, Winnies zijn ook leverbaar als  kat, koe, eend, kikker, beer, rups, olifant, egel,  bij, kuiken, hond,  vis,  nijlpaard en zelfs een kameel, De winnie is het onder licentie vervaardigde broertje van de wuppie. Kiest u voor een Winnie dan weet u dat hij sneller dan snel leverbaar is, leuker dan leuk is en u ook nog eens het lintje geheel in full colour te bedrukken is!

 

Eenvoudig bestellen

Als u het perfecte winnies heeft gevonden voor uw relaties of personeel, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.