• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Auto - fiets - tools - lampjes
Auto - fiets - tools - lampjes

Gifts en gadgets voor in het verkeer of in de gereedschapskist met of zonder opdruk.

Nooit te duur, altijd snel geleverd, gratis drukproef dat is ons voorstel aan u. Van ijskrabber tot rolband met opdruk en van afbreekmesje tot veiligheidsvest. Al deze items zijn bij ons ruim op voorraad en kunnen snel en effectief bedrukt worden.

Producten

Auto en fiets artikelen bedrukken


Auto en fiets artikelen bedrukken: de vele mogelijkheden


Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Welk relatiegeschenk u cadeau geeft aan de relaties van uw organisatie, is onder andere afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent. Valt uw bedrijf binnen de automotive branche of bent u actief in de fietsbranche? Dan kunt u auto en/of fiets artikelen laten bedrukken om cadeau te geven aan uw zakelijke relaties. Meer over de mogelijkheden van deze bijzondere relatiegeschenken, leest u op deze pagina. Nbsp;


De mogelijkheden van automotive relatiegeschenken


Heeft u een autobedrijf of bent u met een andere organisatie werkzaam in de autobranche van Nederland, dan kunt u automotive relatiegeschenken geven aan de zakelijke relaties van uw bedrijf. Bij het bestellen van automotive relatiegeschenken, kunt u uit een groot aanbod auto gerelateerde relatiegeschenken kiezen. Denk hierbij aan een USB oplader voor in de auto, een ijskrabber met handschoen , een veiligheidshamer, een compleet veiligheidspakket voor in de auto, een hobbymes, een veiligheidsvest, een zaklamp of een paraplu om in de auto te leggen.


Door het grote aanbod auto gerelateerde relatiegeschenken, kunt u helemaal zelf kiezen wat uw zakelijke relaties voor cadeau mogen krijgen. Wat voor budget u ook heeft voor uw auto relatiegeschenken: u vindt altijd een geschikt cadeau voor uw relaties. 


De mogelijkheden van fiets relatiegeschenken


Bij het bedrukken van fiets artikelen om fiets relatiegeschenken cadeau te geven, heeft u ook vele mogelijkheden. Zo kunt u bij fiets artikelen bedrukken kiezen voor de aanschaf van een bedrukte fietstas, een fietsbel, een bandenplakset , fietslampjes, een bagagedragerkussen, een zadelhoes en ga zo maar door. Eventueel kunt u ook een compleet pakket met fiets relatiegeschenken samenstellen, zodat uw zakelijke relaties een compleet pakket met fiets gerelateerde relatiegeschenken krijgen. 


Automotive relatiegeschenken en fiets relatiegeschenken: met of zonder bedrukking


Bij het bestellen van relatiegeschenken voor in de auto of voor op de fiets, kunt u zelf kiezen of u de relatiegeschenken wil laten bedrukken. Wilt u het bereik van uw organisatie laten stijgen door in relatiegeschenken te investeren, dan raden wij u aan om de relatiegeschenken te laten bedrukken. Geeft u de relatiegeschenken echt alleen om wat cadeau te kunnen doen en hoeft u hier geen commerciële doeleinden mee te realiseren? Dan kunt u de artikelen uiteraard ook zonder enige vorm van bedrukking bestellen. 


Wilt u de artikelen wel laten bedrukken, dan kunt u dit doen met een logo, een slogan, een afbeelding of een korte tekst. Welke bedrukkingen precies mogelijk zijn, is afhankelijk van het auto relatiegeschenk of het fiets relatiegeschenk dat u wilt bestellen. 


Nieuwsgierig geworden naar ons grote aanbod automotive relatiegeschenken en fiets relatiegeschenken? Neem dan een kijkje in ons grote assortiment.