• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Rekenmachines
Rekenmachines

Rekenmachines bedrukken met bedrijfslogo?

Dat kan bij Zintuig! De verschillende rekenmachines die u hier vindt zijn te voorzien van uw eigen bedrijfslogo of tekst. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Bedrukkte rekenmachines zijn mogelijk, maar bedrukken is niet verplicht! Koop dus een rekenmachine, gepersonaliseerd, of niet, en verras uw personeel, relaties, of klanten met Uw eigen unieke rekenmachines.

Producten

Rekenmachines kopen en bedrukken bij Zintuig

Bij het bedrukken van een relatiegeschenk wordt al gauw gekeken naar aanstekers, pennen en tassen. Dat is natuurlijk vrij logisch want deze promotionele artikelen zijn goedkoop, snel te leveren en makkelijk te bedrukken. Dit zijn echter maar standaard relatiegeschenken en de verassing is er voor de ontvanger dan ook wel af. Zeker in de zakelijke branche zijn bedrukte pennen en tassen al jarenlang een standaard geworden en dit kan wel eens een andere inbreng gebruiken. Een voorbeeld van een frisse en andere inbreng op de relatiegeschenken zijn de bedrukte rekenmachines. In veel kantoren zijn rekenmachines nodig en als zakelijk relatiegeschenk is een bedrukte rekenmachine ideaal. 


Een rekenmachine laten bedrukken met uw logo

Een rekenmachine laten bedrukken kost niet heel veel moeite. In ons bedrukkingsproces nemen wij zo veel mogelijk voor u uit handen. Dit betekent dat u alleen uw logo hoeft op te sturen en aan hoeft te geven in hoeveel kleuren u het logo bedrukt wilt hebben. Vervolgens gaan wij aan de slag met het artwork en het bedrukken van uw logo op de rekenmachine. U krijgt eerst nog een drukproef digitaal opgestuurd en als u deze goedkeurt gaan wij aan de slag met het bedrukken van uw rekenmachines. 


Rekenmachines goedkoop bedrukken

Een rekenmachine kunt u bij Zintuig heel goedkoop laten bedrukken. Wij snappen achter wel dat u toch de prijs voor de bedrukte rekenmachines wilt vergelijken. Dat is volkomen logisch en daarom kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit betekent dat u na aanvraag van de offerte nog helemaal nergens aan vast zit. Zo kunt u geheel gemakkelijk de prijs voor het bedrukken en kopen van rekenmachine vergelijken met andere leveranciers. Mocht u een andere leverancier vinden die een betere prijs kan aanbieden dan vragen wij u om dit met ons te overleggen. Misschien kunnen wij u dan een nog betere prijs aanbieden die past binnen ons beleid.