• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - kies uw eigen kleuren
Pennen - kies uw eigen kleuren

Pennen bedrukken die u geheel zelf in kleurencombinatie kunt samenstellen?

Ben jij op zoek naar een pen die je geheel samen kunt stellen qua kleur en ontwerp? Dan kunnen wij jou verder helpen. Heb jij een idee hoe je je kleurencombinatie pen wilt ontwerpen, dan kun je je ontwerp doorsturen.

Wij maken gratis een digitaal ontwerp naar wens. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen jou graag. Naast onze bedrukbare pennen die je zelf kan samenstellen, bedrukken wij ook bedrukbare reclamepennen.  


Producten

Custom made pennen bij Zintuig, kies uw eigen kleuren!

Pennen zijn er in alle soorten en maten maar toch is het soms lastig op die pen te vinden die het beste bij uw bedrijf past. Meestal komt dit door de kleuren die in de pennen zijn verwerkt. U vindt eindelijk de juiste pen maar dan zit de juiste kleur er weer niet bij. Dit kan een hoop irritatie opleveren voor u en dat snapt Zintuig maar al te goed. Speciaal voor deze gevallen is er een productgroep aangemaakt. Deze productgroep Custom made pennen is ideaal als u zeer specifieke kleuren wilt kiezen voor uw pen. 


Custom-made pennen: kies alle kleuren van de regenboog

Bij custom made pennen kiest u volledig hoe u de pen bedrukt wilt hebben. Van de schrijfkleur tot aan de omhulsel, u mag alles zelf beslissen. Als u kiest voor het custom-made maken van een Prodir of Maxema pen kunt u zelfs de accessoires die niet standaard bij de pen zitten erbij kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een extra ringetje in uw Prodir pen. Ook de extra accessoires kunt u geheel in uw eigen kleuren bedrukken. Zijn uw huisstijlkleuren dus bijvoorbeeld paars, wit en geel? Dan kunt u met de custom made pennen een pen bedrukken die paars, wit en geel is!


Uw pen zelf ontwerpen en vergelijken

Naast dat u uw eigen pen zelf kunt ontwerpen en bedrukken kunt u ook de prijs van verschillende zelf ontworpen pennen vergelijken. Het vergelijken van de custom-made pennen kan op twee verschillende manieren. U kunt de prijzen voor het bedrukken en ontwerpen van pennen zelf vergelijken met onze vergelijkingstool in deze productgroep of u kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Met een offerte weet u van elk aantal wat u kwijt gaat zijn. Een offerte is ook de definitieve prijsopgave. Onze vergelijkingstool kan er nog wel eens een paar euro naast zitten.