• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Polos dames en heren
Polos dames en heren

Polos bedrukken

Wil je bedrukte polo’s gebruiken binnen je organisatie? Neem dan een kijkje in het assortiment met polo’s die je door onze drukkerij kunt laten voorzien van een tekst en/of afbeelding.

Producten

Polo's bedrukken


Drie redenen om polo’s te laten bedrukken

Bij het bedrukken van polo’s, wordt er een tekst of afbeelding naar keuze op het kledingstuk gezet. Dit wordt op professionele wijze gedaan, waardoor het net lijkt of de polo in kwestie meteen al met de bedrukking geproduceerd is. Zit u eraan te denken om polo’s te laten bedrukken, maar twijfelt u nog een beetje over deze investering? Lees dan op deze pagina welke drie redenen u kan hebben om polo’s te laten bedrukken. 


1: U organiseert een evenement

Bij het organiseren van een evenement, heeft u altijd mensen nodig die op uw event kunnen werken. Het is handig als deze mensen herkenbaar zijn, zodat het meteen duidelijk is dat zij op het evenement werken. Handig voor de bezoekers van het evenement, maar ook handig voor de organisatie. Staat er iemand zonder bedrukte polo achter de bar op uw event, dan weet u meteen dat dit niet klopt.


Door polo’s te laten bedrukken voor uw event, is het personeel op het evenement meteen herkenbaar. Daar komt nog bij dat zij een leuk cadeau overhouden aan hun bijdrage op het event, namelijk een comfortabele polo die ze kunnen blijven dragen. Organiseert u vaker evenementen, dan kunnen de polo’s vaker gebruikt worden. 


2: U wil dat uw personeel goed herkenbaar rondloopt

Niet alleen op een evenement, maar ook in een winkel, een restaurant, een hotel, een café en op andere plaatsen is het handig als personeel goed herkenbaar rondloopt. Door uw personeel een bedrukte polo te geven, zien uw klanten of gasten meteen wie er wel of niet werkzaam is bij uw bedrijf. Daar komt nog bij dat uw personeel buiten werktijd subtiel reclame maakt voor uw bedrijf, bijvoorbeeld als ze voor of na hun werk in hun bedrukte polo boodschappen gaan doen bij de plaatselijke supermarkt of naar hun werk fietsen.


3: U wil een promotioneel relatiegeschenk geven 

Tot slot kunt u ook polo’s bedrukken als u een promotioneel relatiegeschenk wil geven namens uw bedrijf. U kunt uw medewerkers, uw klanten, uw investeerders, uw leveranciers en andere partijen die aan uw bedrijf verbonden zijn, blij maken met een bedrukte polo. Mooie bijkomstigheid: wordt de polo gedragen, dan maakt de betreffende persoon meteen reclame voor uw bedrijf. Dit kan u een groot bereik opleveren, waar u zeker van kunt profiteren.

*******************************************************************************************

Heren polo voor in de zomer

Heeft u al een heren polo? De heren polo is verkrijgbaar in verschillende modellen en in de meest uiteenlopende kleuren. Zo weten wij zeker dat er een relatiegeschenk voor u tussen zit. De heren polo kan altijd bedrukt worden. Bekijk de afbeeldingen hieronder en oordeel zelf!


Bedrukte heren polo's kan ook!

Het is geen probleem als u uw heren polo's wilt bedrukken met een opdruk of een bedrijfslogo. Bedrukking en relatiegeschenken zijn als twee handen op een buik. Daarom adviseren wij al onze klanten om de relatiegeschenken te bedrukken. Weet u al wat heren polo u wilt?