• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Waterman exclusieve pennen
Waterman exclusieve pennen

Waterman exclusieve pennen bedrukken of graveren?

Van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

De waterman pennen bedrukken, ga voor een luxe uitstraling!

Luxe pennen zijn altijd een mooi cadeau om weg te geven maar ook om te ontvangen. Als u bijvoorbeeld een jubilaris heeft is een gegraveerde waterman een mooie pen om aan uw werknemer mee te geven. Het fijne van een luxe pen is dan ook dat u kunt kiezen voor een luxe bedrukking. Deze bedrukking heet lasergravure en zorgt voor een extra dimensie aan uw luxe waterman pen. 

Een luxe pen bedrukken

Een luxe pen laat u om verschillende redenen bedrukken. Een waterman pen laat u echter maar om één echte reden bedrukken en dat is en uitspreken van dank. Een waterman pen is zo luxe dat de boodschap heel duidelijk is en de ontvanger niks anders kan dan glimlachen om uw geschenk. Als u deze luxe waterman pennen wilt bedrukken dat adviseren wij u de bedrukkingsmethode lasergravure.

De luxe waterman pen graveren

Mocht u nog nooit gehoord hebben van lasergravure dan adviseren wij u om eens langs te gaan naar onze informatie pagina “druktechnieken”. Hier krijgt u specifiek uitleg wat lasergravure inhoud. Lasergravure is een bedrukkingstechniek die alleen op metaal kan worden gedaan. Met behulp van een laser wordt uw bedrukking, kleurloos, op uw luxer waterman pen gegraveerd. Als u kiest voor het graveren van de waterman pen, kiest u voor een luxe bedrukking op een luxe pen. 

Bedrukte waterman pennen vergelijken

U bent nu nieuwsgierig naar de prijs van de waterman pennen en dat snappen wij. Daarom kunt u bij Zintuig geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit betekent dat u na aanvraag van de offerte nog helemaal nergens aan vast zit. Zo kunt u de prijs voor het bedrukken van de luxe waterman pennen vergelijken met die van andere leveranciers. Wij vragen u wel dat wanneer u een betere prijs heeft gevonden voor het graveren of bedrukken van luxe pen u dit dan aan ons doorgeeft. Wij zullen er dan alles aan doen om voor u de beste prijs te vinden.