• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bedrukte relatiegeschenken voor thuis: opvallen in huiselijke sferen

Is het voor jouw bedrijf belangrijk om in huiselijke omgevingen op te vallen bij je klanten? Wil je dat jouw boodschap overkomt aan de keukentafel, op de bank onder een warm dekentje, of buiten op het terras met een herfstbiertje? Stel je voor dat jouw relatie aan jou denkt elke keer als ze het comfortabele dekentje met jouw logo gebruiken. Wij kunnen dit voor jou realiseren in honderden kleuren, soorten en maten. Bovendien bieden wij een beste prijs garantie.

Feestdagen speciaal maken met bedrukte kerstversieringen

Met kerst is het het ultieme moment om onder de aandacht te komen. Stel je een warme, gezellige lobby voor met een kerstboom vol eigen bedrukte kerstballen. Of verstuur bedrukte kerstballen in een doosje samen met gepersonaliseerde kerstkaarten naar honderden relaties - origineler kan bijna niet.

Kerstviering op school met bedrukte kerstmutsen

En wat dacht je van de kinderen op de lagere school die allemaal een kerstmuts van hun school dragen op de dag voor de kerstvakantie? Het feest kan echt niet meer stuk als ze samen kerstliedjes zingen met bedrukte kerstmutsen!

Ontdek onze 'Home & Living' producten op Zintuig.nl

De pagina "Home & Living" op Zintuig.nl biedt een diverse selectie van relatieproducten die gericht zijn op het verbeteren van het dagelijks leven in en rondom het huis. Hieronder vallen:

Keukenaccessoires: Van keukengerei en snijplanken tot mokken, glazen, flessenopeners en schorten.

Huishoudelijke artikelen: Bedrukte schoonmaakdoekjes en handige gereedschappen zoals schroevendraaiers en zaklampen.

Interieurdecoratie: Kussens, plaids, kaarsen en fotolijsten die niet alleen sfeer brengen maar ook gepersonaliseerd kunnen worden met een bedrijfslogo.

Outdoor- en tuinartikelen: Van picknickkleden en barbecueaccessoires tot tuingereedschap.

Elektronica voor thuis: Draadloze luidsprekers, klokken en digitale wekkers die zowel thuis als op kantoor van pas komen.

Reisaccessoires: Reiskussens, bagagelabels en reissets voor comfort onderweg.

Promotionele geschenken: Diverse items die als promotionele geschenken kunnen dienen om merkbekendheid te vergroten.

Deze producten zijn ideaal voor persoonlijk gebruik of als relatiegeschenken voor klanten en medewerkers. De mogelijkheid om deze items te personaliseren met bedrijfslogo's of specifieke boodschappen voegt een extra dimensie van maatwerk toe, ideaal voor brandingdoeleinden.