• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Nietmachines, ontnieters
Nietmachines, ontnieters

Nietmachines, ontnieters?

Van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Origineel relatiegeschenk nodig?

U bent altijd op zoek naar het perfecte geschenk voor uw klanten. Het perfecte geschenk is een geschenk dat handig en leuk is om te ontvangen, voldoende ruimte heeft voor uw opdruk en waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt. Heeft u wel een gedacht aan een bedrukte nietmachine voor uw relaties. 

 

Een nietmachine voor iedereen

Een nietmachine is een artikel dat in elke bedrijfstak wel gebruik wordt. Of het nou is om een rapport aan elkaar te nieten op een onderwijsinstelling of op kantoor. Omdat iedereen hem wel eens nodig heeft, is het een bijzonder leuk en handig geschenk om te krijgen. De nietmachine krijgt vaak een plek op het bureau. Om deze reden is het aan te raden om de nietmachine te laten bedrukken. Mensen zien dan elke dag uw bedrukte nietmachine als ze achter hun bureau zitten. 


Uw nietmachine gemakkelijk bestellen

Op Zintuig.nl kunt u gemakkelijk de nietmachine bestellen. U kunt op de site berekenen wat de kosten zullen worden van het product met of zonder bedrukking. Naast bedrukte nietmachines vindt u op de website van Zintuig.nl een groot aanbod aan andere relatiegeschenken die allemaal bedrukt kunnen worden met uw logo. 


27-03-2017


*********************************************************************************************************************

Nietmachines en ontnieters

Nietmachines en ontnieters kunt u bedrukt en onbedrukt bestellen. Het is kantoorpromotie op het bureau van uw werknemer of klant. Nietmachines of ontnieters zijn ontzettend handig in gebruik, de ontvanger zal het bewaren en uw bedrijfslogo is vaak terug te zien!


Voor vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen.