• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Gerecycled PET flessen
Gerecycled PET flessen

Gerecycled  PET flessen, producten van RPET materiaal.

Na sortering wordt het PET van de statiegeldflessen in stukjes gehakt, gewassen en gezuiverd, waarna het vervoerd wordt naar de recycler. 

Die smelt de stukjes om tot granulaat, korrels die als grondstof dienen voor nieuwe kunststof producten.  En hier worden weer producten van gemaakt. De relatiegeschenken die zo worden geproduceerd liggen klaar om bedrukt te worden met je logo. Vaak staat op het product een klein tekstje "recycled PET bottle" om de herkomst aan te duiden. 

Producten

WoW! Deze herbruikbare waterflessen zijn gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen en behoren tot de sustainable gifts.

Met deze RPET-fles ondersteun jij Plastic Bank! Een sociale onderneming met het hoofdkantoor in Canada die plastic afval uit onze oceanen wil opruimen en tegelijkertijd waardevolle kansen biedt voor arme gemeenschappen. Plastic Bank biedt inwoners van Haïti, de Filippijnen en Indonesië contant geld of vouchers in ruil voor het afval dat ze verzamelen, dat vervolgens wordt gerecycled tot o.a. deze recyclebare flessen.

De RPET flessen kunnen geheel naar wens worden bedrukt. Dit kan zowel op de fles zelf, maar ook op de dop of zelfs op het label wat we kunnen bevestigen aan de fles.

Help jij mee aan een beter milieu en kies je daarom voor bedrukte sustainable gifts?