• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Notitieboeken
Notitieboeken

Notitieblokken bedrukken, een slim relatiegeschenk

Hoe gedigitaliseerd het er vandaag ook aan toe gaat, als het erop aankomt om snel een adres, een telefoonnummer of een ingeving te memoriseren, grijpen we automatisch naar de goeie ouwe pen en papier. Daarom vormt een notitieblokje nogsteeds een perfect relatiegeschenk. De verschillende notitieblokken bij Zintuig kun je geheel aan de hand van jouw wensen laten bedrukken. Een notitieblok is handig voor iedereen, ben je juf of meester op school? Of maak je notities in de auto? Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en vind het perfecte notitieblok voor je bedrijf. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Notitieblokken bedrukken, een blijvende klassieker

Net zoals het klassieke boek populair blijft naast e-readers, blijft een bedrukt notitieboekje een topkeuze binnen relatiegeschenken. Het is een uitstekend middel om jouw logo te tonen en houdt jouw merk continu in de herinnering van jouw relaties. Notitieblokken bedrukken met jouw logo, een afbeelding, of een tekst, is mogelijk bij Zintuig.nl. We helpen je graag met een gratis digitaal voorbeeld, zodat je gemakkelijk kunt zien hoe het eindresultaat wordt voordat je bestelt. Kies uit formaten als A5 of A6, en opties zoals dotted, spiraalgebonden of gelijnd, afhankelijk van wat het beste bij jouw situatie past.

Zet jouw merk in de schijnwerpers

Een bedrukt notitieboek kan veel zeggen over jouw bedrijf. Kies je bijvoorbeeld voor trendy gerecycled papier, dan laat je zien dat je milieu bewust bent. Een glanzende kaft laat jouw streven naar perfectie zien. Dit zijn allemaal subtiele signalen die jouw klanten opmerken en die hen helpen een beeld te vormen van jouw merk. Bij Zintuig.nl kun je jouw inspiratie de vrije loop laten bij het kiezen van een passend notitieboekje en heb je de mogelijkheid om jouw eigen logo te uploaden. Een slimme keuze voor al jouw relatiegeschenken.

Een klassiek en tegelijk handig geschenk

Hoewel elk zichzelf respecterend bedrijf tegenwoordig online actief is, geeft een tastbaar object zoals een notitieboekje met jouw logo erop, een solide en betrouwbare indruk. Jouw bedrijf krijgt letterlijk en figuurlijk gewicht in de handen van jouw relaties. Afhankelijk van jouw marktsegment en product kun je kiezen voor een zakelijke en sobere uitstraling of voor een speelse en opvallende stijl. Notitieboekjes zijn veelzijdig en lenen zich voor elke boodschap en elk doel.

Notitieboekjes bedrukken bij Zintuig.nl: onbegrensde mogelijkheden

Jij maakt de keuze, levert desgewenst jouw eigen ontwerp aan, en wij regelen de rest. Kies uit opties zoals A4 schrijfblokken, A5 notitieboeken, of een kubushouder met losse blaadjes; ontwerpen die passen bij het karakter van jouw product. Voor de afwerking kies je uit natuurlijke materialen zoals kurk of hout, of ga je voor een meer klassieke look met kunstleer of gecoat karton. Zintuig.nl voldoet aan al jouw wensen. Heb je vragen over jouw volgende relatiegeschenk, dan helpen wij je graag verder met advies en ondersteuning.