• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment

Producten

Tassen goedkoop bedrukken, bekijk de ruime keuze aan tassen die bedrukt kunnen worden!

Overal waar u kijkt ziet u tassen. Als u goed kijkt ziet u dat er veel tassen niet bedrukt zijn met logo of persoonlijke tekst. Voor bedrijven zit hier een grote kans in. Deze kans mag natuurlijk niet gemist worden. Iedereen heeft een tas nodig om zijn spullen in te kunnen doen. Tegenwoordig mogel winkeliers niet meer gratis tasjes weggeven en daardoor lopen steeds meer mensen met hun eigen tas. Zorg ervoor dat u als bedrijf opvalt en geef de mensen een tas bedrukt met uw logo of persoonlijke boodschap en maak uw relaties een bron van uw reclame. 
 

Het grote assortiment aan bedrukte tassen

In elke prijscategorie hebben wij wel een geschikte tas. Wij werken met staffelkortingen waardoor het voor u ook alleen maar voordeliger kan worden. De tassen hebben wij in veel verschillende soorten, kleuren en maten. De tassen worden gemaakt van verschillende materialen. Een kleine greep uit ons assortiment tassen:
 
Koeltassen bedrukken
Koeltassen hebben wij in veel verschillende vormen, kleuren en maten. U kunt de koeltassen geheel naar uw eigen wens laten bedrukken. Zeker nu in de zomer zijn bedrukte koeltassen het ideale relatiegeschenk!
 
Boodschappen tassen bedrukken
Boodschappentassen zijn onmisbaar tijdens de dagelijkse boodschappen. Laat uw relaties niet onhandig met de boodschappen slepen en geeft een bedrukte boodschappentas als geschenk. De boodschappentas is herbruikbaar, milieubewust en sterk waardoor deze lang mee gaat. 
 
Schoudertassen bedrukken
Schoudertassen stijgen in populariteit, dit komt omdat alles in deze tassen kan en ook dagelijks gebruikt kunnen worden. Hierdoor is het bedrukken van een schoudertas met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap een duurzame investering!
 
Katoenen tassen bedrukken
Bedrukte katoenen tassen zijn eenvoudige en strekte tassen waar heel veel in kan. Het zijn ideale tassen waar veel spullen in kunnen en die jaren lang mee gaan. 
 
Als onze tassen zijn gemaakt van goede kwaliteit en zijn allemaal laag geprijsd. Waardoor uw relaties lang gebruik kunnen maken van uw bedrukte tassen. 
Maar wij hebben niet alleen tassen in ons ruime assortiment, wij hebben ook verschillende koffers, labels en gadgets voor uw tassen. 
 

Tassen goedkoop laten bedrukken bij Zintuig.nl

U kunt de tassen goedkoop bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. Voor de verschillende soorten tassen worden verschillende soorten druktechnieken gebruikt. De druktechnieken die worden gebruikt zijn van goede kwaliteit waardoor deze tegen een stootje kunnen en uw logo of persoonlijke boodschap lang en mooi op de tas blijft zitten. Het bedrukken is mogelijk in een 1 kleuren opdruk of een meerdere kleuren opdruk.