• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Ecologische notitieboekjes
Ecologische notitieboekjes

Duurzame en ecologische notitieboeken laten bedrukken.

Het bedrukken van ecologische en groene notitieboeken zetten uw bedrijf nieuw op de kaart. Zeker als u als maatschappelijk bedrijf uw communicatie duurzaam maakt is het belangrijk dat u ook als bedrijf ecologische en duurzame artikelen bedrukt. De notitieboekjes zijn groen, gemaakt uit gerecycled materiaal of van bamboe. Maak zelf uw keuze!

Producten

Ecologische notitieboeken zijn een bewuste keuze, laat ze bedrukken bij zintuig.nl

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid nemen een steeds belangrijkere plaats in bij bedrijven. Zintuig.nl ondersteunt en levert!

Het besef en belang van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is de laatste jaren sterk gestegen. Door steeds weer nieuwe inzichten weten we steeds beter wat ons consumeren voor een effect heeft op de aarde. Zintuig.nl levert en bedrukte ecologische notitieboekjes. Ons assortiment bestaat uit goedkope en duurzame notitieboeken. Duurzame notitieboeken onderscheiden zich door een duurzame kwaliteit en milieuvriendelijke materialen en gerecyclede stoffen. Al onze eco notitieboeken kunt u laten bedrukken met eigen logo of tekst. 

Duurzaam ondernemen geeft uw bedrijf een positieve impuls.