• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Suikkerriet
Suikkerriet

Suikerriet bedrukken 

suikerriet wordt gemaakt van bioplastic, daarmee is het een goed alternatief voor plastic relatiegeschenken. Suikerriet is plantaardig materiaal wat tijdens het leven van de plant CO2 opneemt.

De suikerriet producten worden gemaakt van het restafval van de suikerriet productie. Producten gemaakt van planten in plaats van olie wat de basis is van plastic, dat is al een grote winst!

Daarnaast is suikerriet plastic perfect schoon te maken in de vaatwasser en zeer goed te bedrukken. Naast onze bedrukbare suikerriet, bedrukken wij ook andere bedrukbare materialen. Neem gerust een kijkje.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Suikerriet relatiegeschenken

Stel je eens voor hoe jij je klanten, medewerkers of zakelijke partners kunt verrassen met milieuvriendelijke en innovatieve relatiegeschenken gemaakt van suikerriet. Onze suikerriet geschenken zijn niet zomaar cadeaus; ze zijn een uiting van je toewijding aan duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Waarom zou je overwegen om onze suikerriet relatiegeschenken te kiezen? Onze geschenken worden vervaardigd uit suikerriet, een hernieuwbare en snelgroeiende grondstof die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook bijdraagt aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.

Suikerriet bedrukken 

Of het nu gaat om biologisch afbreekbare suikerriet borden, duurzame suikerriet besteksets, composteerbare koffiebekers of milieuvriendelijke suikerriet rietjes, onze collectie biedt diverse opties die duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid omarmen. Suikerriet relatiegeschenken zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook een uiting van je milieubewuste waarden.

Ze bieden niet alleen praktische voordelen, maar ook een manier om de waardering voor duurzaam leven te delen en te vieren. Het personaliseren van deze geschenken met je bedrijfslogo voegt een persoonlijke en bewuste touch toe. Kortom, onze suikerriet relatiegeschenken zijn een groene keuze voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Suikerriet relatiegeschenk 

Ze bieden een milieuvriendelijke en verantwoorde manier om je waardering te tonen aan je klanten, medewerkers of partners, terwijl ze ook bijdragen aan het verminderen van de vraag naar niet-hernieuwbare grondstoffen.

Bedankt voor je aandacht, en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het selecteren van de perfecte suikerriet relatiegeschenken die passen bij je duurzame waarden en die bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.