• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
Rugzakken
Rugzakken

Rugzakken bedrukken

Wij hebben een ruim assortiment met rugzakken die je kan laten bedrukken. Zo hebben wij rugzakken in veel verschillende kleuren, materialen, vormen en maten. In elke prijsklasse hebben wij wel rugzakken waar je uit kan kiezen. Hierdoor kan je altijd een rugzak vinden die bij je bedrijf past.

Producten

De bedrukte rugzak, een geschenk dat echt wordt gebruikt!

Een rugzak voorzien van uw bedrijfslogo is een geschenk die u aan al uw relaties kan geven en ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit komt omdat een rugzak overal voor gebruikt kan worden, iedereen kan zijn of haar spullen gemakkelijk in kwijt en is gemakkelijk mee te nemen. De rugzak wordt meegenomen naar vele plekken denk bijvoorbeeld aan scholen, sporten, werk en dagjes weg op deze manier wordt uw bedrijfslogo op veel verschillende plekken gezien en groeit uw naamsbekendheid. 

Het rugzakken assortiment

Een kleine greep uit ons assortiment:

 • Polyester rugzakken
 • Kinderrugzakken
 • Doorzichtige rugzakken
 • Gymrugzakken
 • Katoenen rugzakken
 • Anti-diefstal rugzakken
 • Laptop rugzakken
 • Picknick rugzakken

Al onze rugzakken zijn te bestellen zowel onbedrukt als bedrukt. Veel tassen zijn ook leverbaar in kleinere oplages, doordat wij met staffelkortingen werken kan het alleen maar voordeliger worden voor u!

Bedrukken van rugzakken, alles is mogelijk!

Alle rugzakken in ons assortiment kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Wij kunnen de rugzakken goedkoop bedrukken waardoor het voor u een kleine investering blijft waar u jarenlang van kan profiteren. De rugzakken kunnen in een kleur of in meerdere kleuren worden bedrukt. De meest voorkomende druktechnieken die wij gebruiken zijn; Transferdruk, Borduren, Zeefdruk. Door gebruik te maken van deze druktechnieken weet u zeker dat uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap lang mooi blijft en perfect wordt gedrukt op de rugzakken. 

Levering van de rugzakken

Door onze goede samenwerking met onze leveranciers en drukkerijen kunnen wij de rugzakken snel bij u leveren. De onbedrukte rugzakken kunnen wij al binnen 3 werkdagen bij u leveren. De rugzakken met bedrukking kunnen wij tussen de 7 – 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef bij u leveren. Heeft u spoed met de levering? Geef uw deadline aan ons door en dan proberen wij voor u de planning aan te passen of wij zoeken een gepaste oplossing voor u. 

Rugzakken bedrukken, ontdek de vele voordelen!

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk dat echt gebruikt wordt? Ontdek dan de vele voordelen van een bedrukte rugzak. Het is een handig geschenk dat voor zowel de gever als de ontvanger veel oplevert.

Waarom een bedrukte rugzak inzetten?

Een rugtas wordt overal voor gebruikt. Schoolkinderen, werknemers, sporters, iedereen kan zijn of haar spullen er gemakkelijk in meenemen. Ze dragen het overal mee naar toe en als uw logo of bedrijfsnaam erop staat, wordt uw naamsbekendheid steeds groter. U weet met een relatiegeschenk als deze dus niet alleen zeker dat uw partners er veelvuldig gebruik van zullen maken, maar ook dat u straks overal te zien bent. De relatie aan wie u de bedrukte rugtas schenkt krijgt hiernaast een positiever gevoel bij uw bedrijf, vanwege het positieve imago ervan. Een bedrukte rugtas kost ook nog eens erg weinig, waardoor u uw investering er niet alleen snel uit hebt, maar deze driedubbel kunt terugverdienen. Waarom dit relatiegeschenk gebruiken in uw marketingstrategie?

- Kleine investering, hoog rendement

- Vergroten van uw naamsbekendheid

- Positieve relatieversterking

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Zintuig.nl heeft u de keuze uit een ruim assortiment van soorten tassen en druktechnieken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een handige laptoprugzak waar uw relaties hun elektronica gemakkelijk in mee kunnen nemen? Of ga juist voor een duffeltas of sporttas voor de actievere of reizende relaties die u heeft. Het is ook mogelijk om voor een kleiner en eenvoudiger model te gaan voor kleine spulletjes die wel mee moeten. Al deze mogelijkheden zijn in de kleuren van uw keuze te bestellen, zodat ze goed aansluiten bij uw logo of bedrijfsafbeelding. Geef uw wensen en eventuele logo mee met uw bestelling en wij zorgen voor de beste druktechniek met het mooiste resultaat. Een resultaat waar u trots op kunt zijn, daar gaan we voor.

Waarom zou ik bij Zintuig.nl bestellen?

Bij Zintuig.nl bent u verzekerd van het resultaat dat u voor ogen had en dat tegen de beste prijs die er mogelijk is. U kunt gemakkelijk online via de website uw bestelling plaatsen en meteen uitrekenen hoeveel uw investering kost. Wij streven ernaar om al onze klanten voor de volle honderd procent tevreden te maken. Neem een kijkje op de website en ontdek wat een bedrukte rugtas uw bedrijf kan opleveren.