• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Memo standaards
Memo standaards

Memohouders bedrukken

Bij Zintuig.nl vind je een groot aanbod aan relatiegeschenken die speciaal bedrukt kunnen worden. Met bijvoorbeeld bedrukte memohouders of memo blok houders laat u niet alleen een goede indruk achter bij je klant, maar maak je ook nog eens reclame. Bedrukte memohouders zijn dan ook het ideale relatiegeschenk gezien beide partijen ervan kunnen profiteren. Bekijk het volledige aanbod memo houders en memo blok houders hieronder en vindt de perfecte memohouder voor je bedrijf. Extra unieke tip: De Lichtbox, waarmee je een korte boodschap prominent in het zicht kan houden. 

Producten

Memohouders bedrukken

 

Wie op zoek is naar het perfecte relatiegeschenk is bij zintuig aan het juiste adres. Bij Zintuig.nl vind u namelijk relatiegeschenken, die ook nog eens speciaal bedrukt kunnen worden. Met bijvoorbeeld bedrukte memohouders of memo blok houders, laat u niet alleen een goede indruk achter bij uw klant, maar maakt u ook nog eens reclame. Bedrukte memo houders zijn dan ook het ideale relatiegeschenk gezien beide partijen ervan kunnen profiteren.

 

Bedrukte memohouders bieden vele voordelen

Memo houders worden namelijk vaak dagelijks gebruikt. Vaak zijn ze te vinden op het bureau, zodat er altijd direct aantekeningen gemaakt kunnen worden. Heel handig als u aan het werk bent en een afspraak moet maken, zodat u deze direct kunt noteren en bewaren. Of wat te denken van een boodschappenlijst die samengesteld moet worden. Boodschappen worden vaak opgeschreven en met een memo valt dit makkelijker te onthouden. Bedrukt memohouders bieden dan ook vele voordelen.

 

Bij zintuig vind u altijd de geschikte memohouder

Bij zintuig heeft u een ruime keuze uit memohouders. De houders zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en verschillende kleuren. Zo kan u ervoor kiezen om memohouders te bedrukken. Bijvoorbeeld met het bedrijfslogo of een ander opvallend item. Ook kunt u denken aan een bepaalde tekst of een sterke slogan. Op deze manier maakt u ook nog eens reclame voor uw eigen bedrijf en daarnaast zal de relatie het geschenk waarderen. Een win-win situatie voor beide partijen en uw relatie maakt op deze manier goede reclame voor u. De memohouder is een gadget dat altijd weer gebruikt zal worden.

 

Kwaliteit en service gegarandeerd tegen aantrekkelijke prijzen

Zintuig heeft al vele jaren ervaring met het bedrukken van relatiegeschenken en garandeert altijd de beste kwaliteit. Met een groot en ruim assortiment kunt u altijd een geschikte keuze maken. Memohouders bedrukken is dan ook snel en eenvoudig online geregeld. Eenmaal de bestelling geplaatst, dan zal deze snel en op een correcte wijze voor u worden afgehandeld. Niet alleen wordt er kwaliteit geboden, maar ook is memohouders bedrukken goedkoop. Op deze manier wordt kwaliteit en service gegarandeerd tegen zeer scherpe prijzen. Een bedrukte memohouder is dan ook het perfecte relatiegeschenk voor uw klanten. Memohouders bedrukken en bestellen regelt u snel op >> https://www.memoblokjes123.nl/ <<

 

6-12-2016

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Memohouders: houden vat op Zintuig.nl!

Memohouders en clips, beiden zijn het handige promotionele producten voor op uw bureau. Als weggever of relatiegeschenk is een memostandaard uitermate handig.

 

Naast het nut van memohouders bewaart uw klant of medewerker zijn boodschappen in de houder. Een gadget dat als geschenk steeds opnieuw gebruikt zal worden. Bekijk ons assortiment en vraag online een offerte aan.